Budi dio naše mreže
Izbornik

VIDEO Kampanja Marijinih obroka "Majci za ljubav"

Zagreb (IKA)

U povodu Majčina dana, koji se slavi druge nedjelje u svibnju, Marijini obroci pokrenuli su kampanju "Majci za ljubav" te ističu: Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

“Kampanja Majci za ljubav donosi priliku da svojoj majci pokažete djelić vrijednosti koje vam je usadila. U njeno ime mališanima širom svijeta možete darovati obrok u školi. Marijini obroci jednostavna su ideja koja djeluje. Organizacija osigurava jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja kako bi u učionice privukla kronično siromašnu djecu, tamo dobivaju obrazovanje koje će im u budućnosti biti izlaz iz siromaštva.

Donacijom za prigodne darovne čestitike koje možete pronaći na službenoj stranici Marijinih obroka, ovog Majčina dana uime Vaše majke izravno pomažete humanitarnoj organizaciji Marijini obroci koja svakodnevno osigurava obroke za 2.279.941 dijete u najsiromašnijim zajednicama svijeta.

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi samo 132 kune”, ističu iz te humanitarne organizacije.

Za sve dodatne informacije javiti se na info@marysmeals.hr  ili na broj telefona 01 5509 250.

Više o Marijinim obrocima na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.