Budi dio naše mreže
Izbornik

Koncert u HKM Hamburg

Hamburg (IKA)

Varaždinski kantautor suvremene duhovne glazbe Antonio Tkalec održao je u subotu 5. studenoga u organizaciji Hrvatske katoličke misije Hamburg koncert duhovne glazbe u dvorani Nadbiskupije Hamburg pod nazivom „Ovo nije vrijeme predaje“, priopćio je Generalni konzulat RH.

Voditelj HKM Hamburg o. Anto Bobaš počastio je svoje župljane s koncertom duhovne glazbe na kojem je nastupio Antonio Tkalec, koji je ujedno hamburškoj publici predstavio novi album „Ovo nije vrijeme predaje“. Peti je to album kršćanskog glazbenika, koji – kako ističe – od mladih dana je povezan s duhovnom glazbom; u Franjevačkoj crkvi u Varaždinu ponekad i svira tijekom mise. Godine 2011. hrvatsku je publiku oduševio svojim nastupima na televizijskim natjecanju poznatog formata SUPERTALENT te se probio sve do finala.

Antonio Tkalec je oduševio publiku u Hamburgu kako svojim glazbenim i pjevačkim talentom, tako i s izborom pjesmama, koje tematski obrađuju svakako odnos čovjeka prema vjeri i Bogu, ali i oslikavaju izazove vjernika glede aktualnog društvenog konteksta. Koncertu je uz brojnu publiku nazočio i generalni konzul Kristijan Tušek s obitelji.