Budi dio naše mreže
Izbornik

Ljetni programi za mlade u Dračevoj luci u organizaciji Skaca Split

Split (IKA)

Studentski katolički centar Split u suradnji s udrugom Talent4You organizira ljetni program u pustinji Dračeva luka.

Ideja za ljetni program za mlade u Dračevoj luci rodila se iz svijesti o bogatstvu koje skriva zapuštena bračka pustinja. Kako bi to promijenili, osmišljen je program koji će biti radnog, duhovnog, rekreativnog i edukacijskog karaktera. Svrha ljetnog programa očuvanje je kulturne i prirodne baštine otoka Brača. Sudionici iz cijele Hrvatske, ali i šire upoznavaju povijest otoka, ostatke bračke pustinje te značajne kulturne i povijesne znamenitosti Brača. Jednostavan način življenja prilika je mladom čovjeku da upozna vrijednost prirode i kulture. Osnovni cilj projekta je kroz kvalitetno osmišljeno, sadržajem edukativno, a kreativnom fizičkom aktivnošću ispunjeno slobodno vrijeme u netaknutoj prirodi, unaprijediti kvalitetu života mladih.

Ovogodišnji termini su: 1. termin: 17. – 23. srpnja (od 25 god. do 35. god.); 2. termin: 24. – 30. srpnja (od 20 god. do 35. god.) te 3. termin: 31. srpnja – 6. kolovoza – Edukator ID (od 20 god. do 35 god.)

I ove godine organizira se termin u suradnji s Centrom za razvoj talenata – Talent4You. Kroz edukacije i program Edukator ID (osobna iskaznica talenata i potencijala) cilj programa je pomoći pojedincima i mladima da upoznaju svoju jedinstvenost, talente i darove koje im je Bog samim rođenjem utkao u njih. Da prihvate to što jesu i da se daju više na raspolaganje Bogu i bližnjima kako bi svojim darovima blagoslivljali, darivali i u konačnici tim istim darovima proslavili Boga. Njihovo geslo glasi: UPOZNAJ svoje talente i sposobnosti i OSTVARI svoj poziv i poslanje jer  DARIVANJEM svojih jedinstvenih darova PROSLAVLJAŠ Boga BLAGOSLIVLJAŠ bližnje i IZGRAĐUJEŠ zajednicu i svijet u kojem živiš. Više o udruzi može se pročitati http://www.talent4you.org/ili na http://edukatorid.com/

Prijaviti se može na www.skac.st.