Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skac

Holywin u Slavonskom Brodu

Molitveni program Holywin – Svetost pobjeđuje održao se u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu uoči svetkovine Svih svetih u utorak, 31. listopada u organizaciji Studentskog katoličkog centra Slavonski Brod (SKAC SB).

Novi termini programa „Možda baš isusovac?“

U zagrebačkom SKAC-u počinju novi termini vikend program za muškarce od 18 do 40 godina koji razmišljaju o svome životnom pozivu i koji su otvoreni mogućnosti da je njihov životni poziv biti isusovački brat ili svećenik u Družbi Isusovoj nazvan „Možda baš isusovac?“.

Mladi ponovno slavili misu u Slavonskom Brodu

Mladi vjernici ponovno su se, nakon ljetne stanke i uoči početka nove akademske godine, okupili na slavlju večernje „mise mladih“ u Župi i svetištu Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Tribina „Kako djeluju stvari koje ne djeluju“ u Slavonskom Brodu

U okviru projekta „Tri u jedan – Bog, ti i ja“ koji drugu godinu zaredom svakoga četvrtka organizira Studentski katolički centar (Skac) Slavonski Brod tribinu „Kako djeluju stvari koje ne djeluju“ održao je u četvrtak 23. ožujka u Katehetskom centru Župe Gospe Brze Pomoći gvardijan Samostana sv. Antuna Padovanskog u Vinkovcima fra Josip Blažević, OFM Conv.

O. Bojan Bijelić o svom isusovačkom pozivu

U sklopu promocije duhovnih zvanja programom iDOM-a (Ignacijevske duhovne obnove za mlade) "Možda baš isusovac?" SKAC Palma objavila je na mrežnim stranicama svjedočanstvo poziva svoga novog duhovnika o. Bojana Bijelića.

Otvorene prijave za novu sezonu 3D formacije

Studentski katolički centar Palma (SKAC) otvara prijave za trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija za akademsku godinu 2022./2023. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, produbljivanje odnosa s Bogom, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Življenje zajedništva - MAGIS Europe 2022

MAGIS je međunarodni isusovački program za mlade od 18 do 35 godina koji žive ignacijevsku duhovnost, traje osam dana, a ove godine Hrvatska mu je domaćin od 24. do 31. srpnja.

1 2 3