Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skac

Otvorene prijave za novu sezonu 3D formacije

Studentski katolički centar Palma (SKAC) otvara prijave za trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija za akademsku godinu 2022./2023. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, produbljivanje odnosa s Bogom, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Življenje zajedništva - MAGIS Europe 2022

MAGIS je međunarodni isusovački program za mlade od 18 do 35 godina koji žive ignacijevsku duhovnost, traje osam dana, a ove godine Hrvatska mu je domaćin od 24. do 31. srpnja.

ARGUMENTI HKR-a: Veliko otajstvo vjere treba znati priopćiti današnjem čovjeku

Živimo li u posljednjim vremenima, jesu li na djelu lažni proroci te kako današnjim vjernicima govoriti o vjeri, bila su samo neka od pitanja o kojima je bilo riječi u Argumentima HKR-a 6. prosinca. Gosti emisije urednice Tanje Maleš bili su prof. dr. Ružica Razum s Katedre religiozne pedagogije i katehetike zagrebačkog KBF-a, dr. Jakov Rađa s Katedre fundamentalne teologije istog Fakulteta i o. Boris Jozić, DI i duhovnik SKAC-a.

„Misa mladih“ u Slavonskom Brodu

Na „Misi mladih“ 24. veljače u Župi Gospe Brze Pomoći studentski kapelan u Slavonskom Brodu vlč. Robert Farkaš govorio je okupljenim mladim vjernicima o poslušnosti kao prvom prijatelju vjere.

1 2