Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skac

SKAC otvorio prijave za program 3D formacija

Studentski katolički centar (SKAC) je otvorio prijave za trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija u akademskoj godini 2019./2020. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Predstavnici Skac-a i Magis-a kod nadbiskupa Barišića

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić primio je u subotu, 18. svibnja u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu predstavnike udruga Skac i Magis, predsjednika Skaca p. Tomislava Špiraneca, predsjednika Magisa Vitomira Šimića, p. Ivana Iku Mandurića i Silvija Puljića.

Volonterska večer „Budi promjena – pomozi drugome!“

Prva volonterska večer članova Volonterskog kluba Studentskog katoličkog centra u Slavonskom Brodu pod geslom „Budi promjena – pomozi drugome!“ održana je u četvrtak 28. veljače. U prostorijama SKAC-a okupilo se četrdesetak volontera.

Mladi u Slavonskom Brodu duhovno se pripremali za Božić

U organizaciji SKAC-a Slavonski Brod adventsku duhovnu obnovu za studente i mlade, u srijedu 12. prosinca u pastoralnom centru župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu predvodio je dr. Davor Vuković, sveučilišni kapelan u Osijeku.