Budi dio naše mreže
Izbornik

„Ljeto za dušu Hrvatske salezijanske provincije“

Zagreb (IKA)

Ured za pastoral mladih Hrvatske salezijanske provincije organizira razne ljetne aktivnosti za djecu i mlade u sklopu projekta „Ljeto za dušu #sve(t) ili ništa“.

 

Salezijanci organiziraju kamp za sedmaše i osmaše na Plitvičkim jezerima. Program uključuje igre, druženje, radionice te obilazak prirodnih ljepota u NP Plitvička jezera. Kamp za srednjoškolce duhovnoga, radnog i rekreativnog karaktera bit će na otoku Prviću.

Salezijanci u lipnju priređuju u OŠ Matija Gubec u Zagrebu trodnevni tečaj animacije kao susret pripreme i motivacije za sve mlade koji će ovoga ljeta kao voditelji sudjelovati u različitim aktivnostima, a do sada nisu imali iskustvo formacije animatora.

Putujući oratorij projekt je kojim se nastoji doprijeti do mladih izvan salezijanskih zajednica te im pružiti iskustvo don Boscova oratorija – radosti i zajedništva koje izgrađuje za život.

Ove godine salezijanci i animatori uputit će se u nekoliko župa diljem Hrvatske kako bi tjedan dana proveli sa župnicima i srednjoškolcima u pripremi i provedbi Ljetnog oratorija – rekreativnog, formativnog i duhovnog programa za djecu osnovnoškolske dobi.

Sve novosti mogu se pratiti na FaceBosco

Za sva pitanja može se javiti na e-adresu projekt.ljeto@gmail.com.

Ključne riječi:
ljeto mladi salezijanci