Budi dio naše mreže
Izbornik

Nadbiskup Vukšić čestitao Kurban bajram

Sarajevo (IKA/KTA)

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Biskupske konferencije BiH Tomo Vukšić je, u povodu blagdana Kurban bajrama, uputio čestitku reis-ul-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću.

„U povodu blagdana Kurban bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan Božjega milosrđa i dobrote prema ljudima i kao prigodu da se iskaže dobrota i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, što vidljivo doprinosi također izgradnji dobrih odnosa među svim ljudima, Vama, Vašoj obitelji, suradnicima i svim vjernicima Islamske zajednice želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost kako biste ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote“, napisao je reisu-ul-ulemi Kavazoviću.

Kao apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata čestitku je uputio i vojnom muftiji Hadisu ef. Pašaliću i svim muslimanima djelatnicima Ministarstva i pripadnicima Oružanih snaga te predsjedatelju Predsjedništva Šefiku Džaferoviću, ministru obrane Sifetu Podžiću i načelniku Zajedničkoga stožera generalu Senadu Mašoviću.