Budi dio naše mreže
Izbornik

Natječaj za Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ u Zadru

Zadar (IKA)

Natječaj za jubilarni 10. Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Zadar 2022. otvoren je do 25. veljače 2022., priopćeno je iz Udruge „Stihovi i Note“.

Prijave se isključivo mogu slati na adresu e-pošte Udruge: stihovizdnote@gmail.com.

Uvjeti natječaja su nove, neobjavljene skladbe, ili objavljene ali još ne javno izvođene na nekom od ostalih festivala ili emitirane na radiopostajama.

Tekst skladbi treba biti kršćanskog sadržaja, a skladba može trajati do 3 minute i 50 sekunda.

Prijava treba sadržavati tekst pjesme u wordovom dokumentu uz navedene autore teksta, glazbe i aranžmana. Potrebno je poslati i kratku biografiju izvođača i kontakt podatke (kontakt broj i adresu e-pošte).

Za prijavu na natječaj infoskladba, tj., ogledna demosnimka ne treba biti studijski obrađena, ali glazbeno treba biti što sličnija verziji skladbe koja će se izvoditi na festivalu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 3.ožujka. Festival će biti održan 30.rujna 2022. u HNK-u Zadar. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrade za najbolji tekst, glazbu i aranžman te nagrade stručnog žirija i publike.

Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba.

Za detaljnije informacije svi zainteresirani mogu se obratiti na broj +385994059329 ili na adresu e-pošte: udruge stihovizdnote@gmail.com.