Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadar

Blagdan sv. Vinka Paulskog proslavljen u samostanu sv. Vinka u Zadru

Blagdan sv. Vinka Paulskog svečano je proslavljen u samostanu sv. Vinka u Zadru večernjim koncelebriranim slavljem u utorak, 27. rujna, koje je u kapeli samostana predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Na misnome slavlju okupile su se milosrdnice djelatne u Zadarskoj nadbiskupiji.

Program otvaranja Vjeronaučne olimpijade u Zadru

Na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zadru koja je počela u utorak 3. svibnja okupilo se 160 hrvatskih vjeroučenika u pratnji svojih mentora iz 20 osnovnih i 20 srednjih škola iz Hrvatske. Oni su ostvarili najbolje rezultate na svojim nad/biskupijskim natjecanjima iz vjeronauka u kojima je sveukupno ove godine sudjelovalo 3 319 hrvatskih učenika.

U Zadru održana tribina „COVID mjere – posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“

Tribina pod nazivom „COVID mjere - posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“ održana je u subotu 19. veljače u dvorani Župe Bezgrešnog začeća BDM u Zadru, a predavači su bili prof. logopedije i volonterka u humanitarnim udrugama za pomoć djeci s teškoćama u razvoju Deniza Marasović, liječnik obiteljske medicine dr. Damir Biloglav i spec. ginekologije i porodiljstva dr. Marija Divić.

1 2 3 16