Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadar

Proslavljen blagdan sv. Krševana, zaštitnika Grada Zadra

Blagdan sv. Krševana, zaštitnika Grada Zadra čiji se lik nalazi na grbu i zastavi Grada Zadra, svečano je proslavljen u srijedu 24. studenoga koncelebriranim večernjim slavljem koje je u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Misa na Dušni dan u katedrali sv. Stošije u Zadru

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodio je misno slavlje za sve vjerne mrtve te za pokojne svećenike i nadbiskupe Zadarske nadbiskupije u katedrali sv. Stošije u Zadru na Dušni dan, u utorak, 2. studenog.

Najavljena akcija „72 sata bez kompromisa“ u Zadru

U sklopu promocije volonterskog maratona „72 sata bez kompromisa“, članovi Organizacijskog tima te akcije za Zadarsku nadbiskupiju u subotu 9. listopada održali su najavni događaj u središtu Zadra, kada su animirali sugrađane da se prijave za sudjelovanje u tom maratonu od 14. do 17. listopada.

Misa za Domovinu i hrvatske branitelje u povodu 30. obljetnice Dana obrane grada Zadra

U povodu obilježavanja 30. obljetnice Dana obrane grada Zadra, u utorak 5. listopada, u crkvi sv. Šime u Zadru misu za Domovinu i hrvatske branitelje predvodio je o. Ivo Topalović, vojni kapelan u Zadarskoj nadbiskupiji u zajedništvu s mons. Josipom Lenkićem, generalnim vikarom Zadarske nadbiskupije i župnikom župe sv. Šime u Zadru. 

Dan policije uz blagdan sv. Mihovila proslavljen u Zadru

Blagdan sv. Mihovila, svoga nebeskog zaštitnika, ujedno i Dan policije, proslavila je Policijska uprava zadarska sa svojim načelnikom Antonom Dražinom u utorak 28. rujna, misnim slavljem koje je u župnoj crkvi Rođenja sv. Ivana Krstitelja na Relji u Zadru predvodio o. Ivo Topalović, vojni kapelan i policijski dušobrižnik u Zadarskoj nadbiskupiji.

1 2 3 14