Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadar

Program otvaranja Vjeronaučne olimpijade u Zadru

Na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zadru koja je počela u utorak 3. svibnja okupilo se 160 hrvatskih vjeroučenika u pratnji svojih mentora iz 20 osnovnih i 20 srednjih škola iz Hrvatske. Oni su ostvarili najbolje rezultate na svojim nad/biskupijskim natjecanjima iz vjeronauka u kojima je sveukupno ove godine sudjelovalo 3 319 hrvatskih učenika.

U Zadru održana tribina „COVID mjere – posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“

Tribina pod nazivom „COVID mjere - posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“ održana je u subotu 19. veljače u dvorani Župe Bezgrešnog začeća BDM u Zadru, a predavači su bili prof. logopedije i volonterka u humanitarnim udrugama za pomoć djeci s teškoćama u razvoju Deniza Marasović, liječnik obiteljske medicine dr. Damir Biloglav i spec. ginekologije i porodiljstva dr. Marija Divić.

Spomen na pokojnog zadarskog nadbiskupa Ivana Prenđu na 12. godišnjicu smrti

Na 12. godišnjicu preminuća zadarskog nadbiskupa mons. Ivana Prenđe, misu za dušu toga velikog pastira zadarske Crkve u utorak 25. siječnja u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodio je njegov nasljednik, aktualni zadarski nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimir Puljić.  

1 2 3 16