Budi dio naše mreže
Izbornik

Natječaj za HosanaFest 2023.

Subotica (IKA)

Organizacijski odbor raspisuje natječaj za prijem novih skladbi za 18. HosanaFest. Festival će se održati u 8. listopada 2023. u Subotici, a natječaj će trajati od 1. veljače do 1. travnja.

Slogan ovogodišnjega 18. po redu Festivala hrvatskih duhovnih pjesama HosanaFest je „Rastimo u vjeri i množimo ljubav” (2 Sol 1, 3). Skladbe poslane na natječaj tematski moraju imati kršćanski karakter; ne smiju biti dulje od 4 minute, ne smiju biti već objavljene ni javno izvedene. U prijavi trebaju biti potpisani autori glazbe, teksta i obrade.

Prijava na natječaj dostavlja se na CD-u ili putem elektroničke pošte, a obavezno mora sadržavati oglednu demo snimku pjesme, tekst pjesme, kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e-mail, web i sl.), te je potrebno navesti zajednicu u kojoj se djeluje i potvrdu svećenika.

Autor i glavni izvođač pjesme ne smije biti mlađi od 16 godina a vokalno istrumentalni sastav ili zbor ne smije imati više od 15 osoba.

Radove treba slati ili dostaviti na adresu: “HosanaFest 2023.” Limska 3, 24000 Subotica Vojvodina – Srbija, tel. +381(0)64/4616-394 ili na e-mail: hosanafest@yahoo.com

Rezultati natječaja bit će autorima javljeni do 20. travnja 2023. Izvođači čije se skladbe uvrste u program Festivala trebaju pripremiti studijsku snimku skladbe te njenu matricu dostaviti u roku do 60 dana po javljanju rezultata.

Ključne riječi:
HosanaFest