Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hosanafest

Rezultati natječaja za HosanaFest 2024.

Objavljeni su rezultati natječaja za Festival hrvatskih duhovnih pjesama – HosanaFest koji će biti održan u nedjelju 6. listopada u Subotici pod sloganom „Uzroče naše radosti“.

Natječaj za HosanaFest 2024.

Organizacijski odbor festivala hrvatskih duhovnih pjesama HosanaFest raspisao je natječaj za prijem novih skladbi koji će biti otvoren od 01. veljače do 1. travnja.

„Krila zorina“ pobjednička pjesma HosanaFesta 2023.

Festival hrvatskih duhovnih pjesama – Hosanafest održan je u nedjelju 8. listopada u dvorani Tehničke škole „Ivan Sarić“ u Subotici, a slogan ovogodišnje festivala bio je „Rastimo u vjeri i množimo ljubav“.

Natječaj za HosanaFest 2023.

Organizacijski odbor raspisuje natječaj za prijem novih skladbi za 18. HosanaFest. Festival će se održati u 8. listopada 2023. u Subotici, a natječaj će trajati od 1. veljače do 1. travnja.

Rezultati natječaja za HosanaFest 2022.

Sedamnaesti Festival hrvatskih duhovnih pjesama – HosanaFest održat će se u nedjelju, 9. listopada u Subotici pod geslom „Budi čudo što čuda čini!“.

Hosanafest

Festival hrvatskih duhovnih pjesama HosanaFest, četrnaesti u nizu, održan je pod geslom „Na Tragu vječnosti“ 22. rujna u subotičkoj Dvorani sportova.