Budi dio naše mreže
Izbornik

Novi broj Katoličkog tjednika

Sarajevo (IKA)

Nakon ljetnog dvobroja, izišao je novi 35. broj Katoličkog tjednika koji posebno tematizira Međunarodni dan žrtava prisilnih nestanaka, a uz to donosi i druge aktualne sadržaje.

Uvodnik je glavni urednik vlč. Josip Vajdner naslovio Kad bolesno društvo liječi pojedinca, dok je na temu broja sugovornik u intervju bio Amor Mašović, član Kolegija direktora Instituta za nestale osobe Bosne i Hercegovine.

Ovotjedni Izlog donosi izvješća o proslavi svetkovine Velike Gospe u sarajevskom svetištu na Stupu i u svetištu u Komušini.

Reportaža govori o Pričama koje život piše: Zvono i njegovi ljudi, u Papcima, zaseoku Škrobućana u Rami.

U rubrici Ljudi, život, običaji riječ je o Stotom duhovnom zvanju u župi rođenoj iz poplava – Vidovicama u Posavini.

U rubrici Razmišljanje također je riječ o temi broja, a naslovljeno je Žrtve prisilnih nestanaka čekaju pravdu u svim dijelovima svijeta.

Crkva u Hrvata, između ostalog, donosi vijesti: Olovo – Gospino uznesenje znak je nade; Dračevo – Posveta župne crkve; Ljubuški – Preminuo fra Dinko Maslać; Brestovsko – Polaganje svečanih zavjeta.

Ovotjedna Zanimljivost donosi posebno inspirativnu priču iz Indije – Katolik ručno prepisao Bibliju tijekom karantene.

Katolički tjednik donosi i standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu.

 

Ključne riječi:
katolički tjednik