Budi dio naše mreže
Izbornik

Potpisani ugovori o pristupanju članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije

Vinkovci/Osijek (IKA)

Predsjednik Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije kardinal Vinko Puljić i upravitelj Zaklade Josip Dabro u Vinkovcima i Osijeku potpisali su 23. rujna ugovore s novim članovima – podupirateljima Zaklade, za potporu životu Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Domaćini potpisivanja u Vinkovcima bile su tvrtke Sokol d. o. o. i Vinkopro d. o. o., gdje je potpisano 13 novih ugovora s tvrtkama poslovnim partnerima domaćina.

Nakon svečanosti potpisivanja u Vinkovcima kardinal Vinko Puljić i upravitelj Zaklade Josip Dabro u nazočnosti osječko-baranjskog župana Ivana Anušića potpisali su u Osijeku u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije ugovore s novim članovima – podupirateljima Zaklade.

Potpisano je ukupno 28 novih ugovora o podupiranju rada Zaklade, a među potpisnicima su Grad Beli Manastir, 13 općina i 14 tvrtki.

Nakon svečanosti potpisivanja, uručene su zahvalnice tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije, koje su članovi – podupiratelji postali još u srpnju 2020.

Županu Ivanu Anušiću uručena je odluka kojom je postao počasni član Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije, kao znak zahvalnosti za sve dosad učinjeno na dobrobit hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te za potporu projektima Vrhbosanske nadbiskupije.