Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: potpisivanje-ugovora

Centar Ignacije i Fakultet filozofije i religijskih znanosti potpisali ugovor o suradnji

Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Centar za duhovnost i kulturu Ignacije zaključili su u petak 13. siječnja sporazum o suradnji kojim se utvrđuje znanstvena i stručna suradnja između Fakulteta i Centra na području zajedničkih interesa u smislu poticanja, promocije i provedbe socijalnih, obrazovnih i znanstvenih aktivnosti u kršćanskom i humanističkom ozračju.

Caritas Dubrovačke biskupije dobio potporu za posredovanje u lancu doniranja hrane

Ravnateljica Caritasa Dubrovačke biskupije Sanja Šanje potpisala je u četvrtak 12. prosinca u palači Ranjina u Dubrovniku ugovor vrijedan 200 tisuća kuna s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković. Dobivena sredstva Caritas Dubrovačke biskupije uložit će u kvalitetnije opremanje infrastrukture i prostora namijenjenih skladištenju hrane i potrepština.

Izjave prigodom potpisivanja Ugovora o Caritasu u Hrvatskoj

Nakon potpisivanja Ugovora o Caritasu Katoličke Crkve u Republici Hrvatskoj u petak 18. ožujka, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić dali su prigodne izjave.

Mons. Svalina: Ugovor o Caritasu Katoličke Crkve označava povijesnu prekretnicu

Potpisivanje Ugovora o Caritasu Katoličke Crkve u Hrvatskoj između Vlade RH i Hrvatske biskupske konferencije (HBK) svojevrsna je povijesna prekretnica u samoj činjenici da društvo u Hrvatskoj prepoznaje jednu činjenicu, a to je Caritas koji postoji, ne od jučer, nego od samih početaka Crkve iako je kroz povijest imao svoje različite oblike djelovanja i prisutnosti, kazao je u razgovoru za Hrvatski katolički radio (HKR) ravnatelj Hrvatskog Caritasa srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina.

1 2