Budi dio naše mreže
Izbornik

Radionica osnaživanja „Stres - (ne)željeni gost“

Dubrovnik (IKA)

Radionica pod naslovom „(Ne)željeni gost - stres, radionica osnaživanja“ održana je u utorak 3. studenoga u Saloči od zrcala Gradskih knjižnica u Dubrovniku.

Radionicu su održale volonterke Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije Katarina Gjenero i Kate Tia Divizić kada su te magistre psihologije  govorile o tome kako je radionica namijenjena svima koji žele naučiti kako se učinkovitije suočavati sa stresom, kako što bolje iskoristiti vlastite resurse i procijeniti na što možemo sami utjecati, a što je izvan naše kontrole.

Nakon uvodnog dijela svi nazočni sudjelovali su u radionici koja je svakog osobno stavila u situaciju da procijeni koliko i kako se nosi s vlastitim stresom. Na kraju radionice volonterke Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije zahvalile su svima na dolasku i najavile novi niz radionica slične tematike. Predstavile su i mogućnost za neku dodatnu pomoć da se prisutni ili njihovi prijatelji i bližnji također mogu obratiti na istu adresu u Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije.

Radionica je održana u sklopu niza događanja koje u Mjesecu hrvatske knjige organiziraju Dubrovačke knjižnice.