Budi dio naše mreže
Izbornik

Raspisan natječaj za Susret duhovnog dječjeg stvaralaštva

Čakovec (IKA)

Župa svetog Antuna Padovanskog u Čakovcu raspisala je natječaj za Drugi susret duhovnoga dječjeg stvaralaštva „Cvjetići svetog Antuna“ na temu „Djedovi i bake – prenositelji vjere i molitve u obitelji“.

Na natječaj se mogu poslati dječji literarni i likovni radovi djece predškolske dobi te radovi učenika osnovne škole uz tematiku: djed, baka, Bog, Crkva i vjera.

Literarni radovi mogu biti pisani standardnim hrvatskim jezikom ili hrvatskim narječjima u obliku pjesme, molitve ili kratke priče, a likovni u svim likovnim tehnikama. Literarni i likovni radovi trebaju biti inspirirani djedovima i bakama u obitelji.

Natječaj je otvoren od 26. veljače. Radovi se šalju do 1. lipnja na adresu: Župa svetog Antuna Padovanskog, Trg svetog Antuna Padovanskog 1, 40 000 Čakovec ili mailom fra.cakovec.jug@ofm.hr s naznakom za natječaj „Cvjetići sv. Antuna“. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec www.zupa-cakovec-jug.com i u župnom listu Zvona. Svečana dodjela nagrada i priznanja bit će u subotu 13. lipnja u 17 sati u Župi svetog Antuna Padovanskog u Čakovcu.

Svaki rad mora imati potpisanu izjavu roditelja o davanju suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka u svrhu sudjelovanja na natječaju.