Budi dio naše mreže
Izbornik

Raspisan natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Zagreb (IKA)

Na temelju Odluke Senata Hrvatskoga katoličkog sveučilišta raspisan je natječaj za kandidate koji se žele upisati na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije iz područja humanističkih i društvenih znanosti: povijest i sociologija u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski sveučilišni studij Povijest i Poslijediplomski sveučilišni studij Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu izvode se na temelju Dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Za upis je potrebno zadovoljiti opće i posebne uvjete. Informacije o uvjetima, postupku, podatcima o ispravama te rokovima za prijavu na doktorske studije, kao i podatke o troškovima studiranja dostupne su na mrežnoj stranici Sveučilišta: www.unicath.hr i http://www.unicath.hr/upisi/poslijediplomski-sveucilisni-studiji 

Prijave se zaprimaju putem e-pošte: doktorskistudiji.prijave@unicath.hr ili u Službi za studentska pitanja Sveučilišta (Ilica 242, ulaz iz Domobranske ulice, Zagreb) od 17. lipnja do 19. srpnja i od 19. kolovoza do 11. listopada 2019. godine. U akademskoj godini 2019./2020. bit će upisana druga generacija studenata doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.