Budi dio naše mreže
Izbornik

Rijeka: Blagoslov studentskih soba i stanova

Rijeka (IKA)

Počeo je blagoslov studentskih soba u Rijeci. Studenski kapelan, fra Ivan Dominik Iličić, poručuje kako je zadovoljan odazivom studenata za blagoslov njihovih studentskih soba i stanova.

“Kad odem u blagoslov često spontano susretnem još nekoga tko bi htio blagoslov i na taj način upoznam nove mlade. Doživio sam i lijepo iskustvo da je cimirica jedne studentice rekla da nema ništa protiv toga da se soba blagoslovi iako njoj to ne znači puno. Prilikom blagoslova dogode se i lijepi spontani susreti, razgovori i druženja, a otkrije se i potreba za duhovnim razgovorom koji se uvijek može dogovoriti sa studentskim kapelanom.”

Studenti zainteresirani za blagoslov studentske sobe ili stana mogu se prijaviti studentskom kapelanu fra Ivanu Dominiku Iličiću do 2. veljače ili potražiti ga u njegovom uredu koji se nalazi u neposrednoj blizini studentskog restorana na Kampusu. Također, mogu se prijaviti i putem Facebook stranice Ured za mlade Riječke nadbiskupije, e-maila: studentski.kapelan.rijeka@gmail.com, te na broj telefona: 098 222 812.