Budi dio naše mreže
Izbornik

Subotička biskupija otvorila profile na društvenim mrežama

Subotica (IKA)

Subotička biskupija otvorila je svoju Facebook stranicu i YouTube kanal, a ubrzo će biti otvoreni i Instagram profil te nova mrežna stranica, izvijestio je u utorak 20. prosinca Medijski ured Subotičke biskupije.

„Subotička biskupija, koja okuplja najveći broj katolika na teritoriji Republike Srbije, nastoji uhvatiti korak s iznimno dinamičnim promjenama u svijetu i u virtualnim prostorima. Nova vremena traže i nove načine naviještanja Evanđelja, a otvorenost prema novim komunikacijskim mogućnostima može otvoriti vrata tako željenom dijalogu Crkve sa svijetom posredstvom medija. Zbog toga je Subotička biskupija odlučila napraviti iskorak u svijet društvenih mreža“, istaknuli su iz Subotičke biskupije.

Otvorena je Facebook stranica te YouTube kanal Biskupije. Najavljeno je i da će ubrzo biti otvoren Instagram profil, a početkom sljedeće godine bit će završen projekt izrade nove mreže stranice Subotičke biskupije. Objavljeni sadržaji bit će dostupni na mađarskom i hrvatskom jeziku, kao i na drugim jezicima koji se koriste na teritoriju Subotičke biskupije, izvijestio je u utorak 20. prosinca Medijski ured Subotičke biskupije.