Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret kardinala Bozanića i gradonačelnika Bandića

Zagreb (IKA)

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u utorak 10. ožujka u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem.

Susretu su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, savjetnik gradonačelnika Stipo Zeba, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje mr. sc. Ivica Lovrić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom mr. Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić, savjetnik gradonačelnika za kulturu Tedi Lušetić, i viši stručni suradnik Jurica Gregurić, a uz kardinala Bozanića susretu su prisustvovali generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije mons. Tomislav Subotičanec, te mons. Zlatko Koren i preč. Ivica Budinšćak.

Tema sastanka bio je Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu, a središnji dio programa susreta je euharistijsko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića 10. svibnja. Sugovornici su istaknuli važnost tog susreta za Zagrebačku nadbiskupiju i Grad Zagreb te važnost suradnje u pripremi susreta koji će okupiti mlade iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. U tom smislu dodijeljene su i zadaće za daljnji tijek pripreme susreta, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Ključne riječi:
Bandić Bozanić SHKM