Budi dio naše mreže
Izbornik

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti

Zagreb (IKA)

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom i ove godine poziva na molitvu tridesetodnevnice za hrvatski narod u domovini i svijetu i za našu domovinu Hrvatsku. Tridesetodnevnica počinje u ponedjeljak 6. srpnja i završava u utorak 4. kolovoza, uoči Dana domovinske zahvalnosti.

Foto: obnovauduhu.com

“Kao narod združit ćemo se u molitvi zajedno s Marijom, našom Majkom i Kraljicom Hrvata, s pouzdanjem da će Bog po njezinu zagovoru učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti (Ef 3, 20)”, najavljuju iz Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom (KKODS).

Koordinatori ove molitvene inicijative pozivaju sve kojima je to na srcu da tih 30 dana svakodnevno prikažu misu na zajedničku nakanu. Tko ne može sudjelovati na misama, tih 30 dana može moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slava Ocu ili Očenaš, prikazati hodočašće, post ili neku drugu žrtvu na istu nakanu. Svaka molitva, pa i najmanja, važan je i dragocjen prinos Bogu za sve nas.

“Neka se po ovoj tridesetodnevnici otvore nebeske brane i izliju slapovi milosti na naš narod i našu domovinu Hrvatsku!”, poručuju iz KKODS-a.

Sve dodatne informacije, letke i molitve možete naći na mrežnim stranicama Katoličke karizmatske Obnova u Duhu Svetom (KKODS) www.obnovauduhu.com.