Budi dio naše mreže
Izbornik

U hvarskoj katedrali sljedeći tjedan neće se slaviti mise

Hvar (IKA)

Župa sv. Stjepana I., pape i mučenika, u Hvaru objavila je 17. travnja da se katedralni župnik u Hvaru don Toni Plenković, kao i župni pomoćnik don Ivan Jurin, nalaze u samoizolaciji koja im je određena do 24. travnja.

„Nemamo nikakvih simptoma zaraze, ali zbog kontakta s osobom kojoj je jutros potvrđeno da je pozitivna na Covid-19, određena nam je mjera samoizolacije”, poručeno je iz katedralne župe u Hvaru.

U nedjelju 18. travnja misu u katedrali u 10 sati slavit će dominikanac iz samostana Sv. Petra mučenika u Staromu Gradu o. Mirko Jagnjić, a misu u 19 sati hvarski franjevac fra Joakim Jaki Gregov. U Brusju i Velomu Grablju, u župama koje poslužuje don Ivan Jurin, neće se slaviti mise. Kroz sljedeći tjedan u hvarskoj katedrali neće biti dnevne mise, ali će katedralni župnik i pomoćnik mise slaviti u samoizolaciji i prema intencijama.

„Zahvaljujemo na razumijevanju, molimo za sve koji su oboljeli i sve župljane pozivamo na pojačani oprez i odgovorno ponašanje”, objavljeno je iz katedralne župe u Hvaru.