Budi dio naše mreže
Izbornik

U Molvama otvorena hodočasnička 2022. godina

Molve (IKA)

U Župi Uznesenja BDM, u Marijinu svetištu u Molvama, na Uskrsni ponedjeljak 18. travnja otvorena je hodočasnička 2022. godina.

Središnje euharistijsko slavlje predvodio je prečasni Anđelko Košćak, biskupski vikar za kler Varaždinske biskupije uz koncelebraciju o. Miljenka Hontića, provincijalnog ministra Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca i o. Zdravka Tube, gvardijana i čuvara svetišta. Propovjednik je istaknuo da se „u prvom danu po Uskrsu, o otvorenju hodočasničke godine, nalazimo u podravskoj katedrali u Marijinu svetištu gdje uključujemo u svoje molitve sve vjernike i hodočasnike koji će kao djeca tijekom ove godine dolaziti Majci Božjoj“.

Jutarnje euharistijsko slavlje kod zavjetne kapelice Majke Božje Molvarske predvodio je o. Đuro Hontić, gvardijan u Puli uz koncelebraciju o. Martina Jakovića, vikara provincije i gvardijana u Splitu i o. Miroslava Štubana, župnog vikara.

U ovom euharistijskom slavlju Gospodinu su preporučili potrebe svih Marijinih štovatelja moleći svakom čovjeku hrabrost u življenju radosne vijesti u današnjem vremenu.

Program hodočasničke godine moći ćete pratiti na: www.zupa-molve.com ili Facebook: Marijino svetište Molve

Ključne riječi:
hodočasnička godina molve