Budi dio naše mreže
Izbornik

VIDEO Šesta krunica "Hrvata svega svijeta"

Zagreb (IKA)

Pogledajte šestu istodobnu molitvu krunice "Hrvata svega svijeta" koja se molila u subotu 9. svibnja s početkom u 14 sati.

Domaćinu prijenosa o. Iki Manduriću pridružili su se splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, delegat za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivica Komadina, voditelj HKC Canberra fra Miroslav Jelić, pjevač Marko Perković Thompson, supružnici iz Zagreba Matija i Marta Rusan te Cecilija i Marijan Borhi iz Buenos Airesa u Argentini.

Krunica Hrvata svega svijeta moli za vjeru, da hrvatski narod diljem svijeta ostane vjeran Bogu i Katoličkoj Crkvi; za kraj pandemije i obnovu Zagreba; za hrvatsku dijasporu, da očuva svoj identitet i svoje vrijednosti; za budućnost hrvatskog naroda i njegovo potomstvo te za osobne nakane svakoga tko se pridruži molitvi.

Sudionici iz različitih dijelova Hrvatske i svijeta predmole krunicu preko aplikacije Zoom u izravnom prijenosu preko YouTube kanala „Za vječnu slavu”. Sve informacije o inicijativi mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/KrunicaHrvata/