Budi dio naše mreže
Izbornik

VIS Otkrivenje objavio videospot za pjesmu Tvojom rukom vođeni

Split (IKA)

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s VIS-om Otkrivenje iz Mostara snimio je novi videospot za pjesmu Tvojom rukom vođeni.

VIS Otkrivenje djeluje u Župi sv. Ivana apostola i evanđelista u Mostaru gdje redovito predvodi pjevanje na misama. Djeluje 11 godina i trenutno broji sedam članova. Oni slobodno vrijeme rado provode skupa, imajući probe, stvarajući nove pjesme, u molitvi i zajedništvu. Iza sebe imaju nekoliko objavljenih pjesama i nekoliko nastupa. Među najvažnijim nastupima je onaj pred papom Franjom u Sarajevu. Osim toga, sudjelovali su na jubilarnom 40. Uskrs festu u Zagrebu, na Sudamja festu u Splitu, a organizirali su i župni koncert „Evo, činim sve novo“.

Ideja ovog novog spota je prenijeti ideju o Božjoj providnosti koja je ujedno i glavna tema pjesme.

„Bog nam se najbolje pokazuje u onome dječjemu, tako ga i u ovom slučaju možemo pronaći u igri. S povezom na očima idemo u svijet ne videći, ali sigurno, osjećajući da nas vodi Bog, koji se očituje u našim najbližima. I kad mislimo da smo ostavljeni sami, On se skriva u njima na nečemu uzvišenome. Sve što trebamo napraviti je podignuti pogled“, rekao je idejni realizator spota Ivan Trpimir Lozić koji je ujedno i snimatelj, režiser i montažer.

„Gospodin je najveći umjetnik, a naša najveća inspiracija“, kratko su kazali članovi VIS-a.

U spotu su sudjelovali Ana Mihalj, Marija Perić, Jelena Vidović, Josip Perić, Renato Perić i Darijan Glavina. Glavna uloga pripala je Tei Modrić, a sporedne Jakovu Toliću, Stjepanu Žeravici, Ivani Banović, Kristini Banović i Marini Banović, a cjelokupnu tehničku pomoć i podršku vrijednoj ekipi pružio je Branko Lozić.

Videospot snimao se u mjestu Goranci pokraj Mostara i na splitskom Zvončacu, a cijelu produkciju spota i pjesme „potpisuje“  predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN-a i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.