Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ured-za-pastoral-mladih-splitsko-makarske-nadbiskupije

Održan treći susret ciklusa „Četvrtak za dušu“

Treći susret ciklusa pod nazivom „Četvrtak za dušu“ upriličen je u četvrtak 18. travnja u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Hodočašće mladih u Rim

Uredi za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije i Šibenske biskupije te SKAC_ST organizirali su od 18. do 24. veljače hodočašće mladih u Italiju, odnosno Rim.

Holywin u Župi na splitskoj Visokoj

U Župi Presvetog Srca na Visokoj u Splitu u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije, uoči svetkovine Svih Svetih, 31. listopada održan je Holywin – odgovor hrvatske katoličke mladeži na pogansku proslavu Noći vještica. Bogati program napunio je cijelu crkvu te pokazao kako mladi danas tragaju za pravom Istinom.

„Sudamja fest 2022.“

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u devetnici Sudamje, organizirao je u subotu 30. travnja u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu koncert moderne duhovne glazbe – Sudamja fest 2022.

Splitski studenti odali počast Vukovaru i Škabrnji

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom i Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu organizirao je u srijedu 17. studenoga slavlje mise za žrtve Vukovara i Škabrnje ispred zgrade Tri fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Splitu.

1 2