Budi dio naše mreže
Izbornik

Započela deseta kampanja inicijative "40 dana za život"

Zagreb/Križevci (IKA )

U Hrvatskoj se od 26. rujna do 4. studenoga održava deseta kampanja pro-life inicijative "40 dana za život". Kampanja se održava u 29 gradova diljem Hrvatske, na Facebook i web stranicama Inicijative.

Započela je deseta kampanja pro-life inicijative “40 dana za život”. Kampanja se održava od 26. rujna do 4. studenoga u 29 gradova diljem Hrvatske na  Facebook i web stranicama Inicijative.

U Zagrebu se bdije 24 sata ispred KBC Sestara milosrdnica i 12 sati ispred KB Merkur. Bdjenje ispred KBC Sestara milosrdnica otvoreno je u ponoć. Drugo mjesto bdjenja u Zagrebu, ispred KB Merkur, otvoreno je jutros u 7 sati.

ZAGREBNoćas, u pola noći, otvoreno je bdjenje u Zagrebu, ispred KBC Sestara milosrdnica. Nakon svečane svete mise,…

Geplaatst door 40 dana za život – Hrvatska za Život op Woensdag 26 september 2018

 

Na mjesto bdijenja ispred KBC Sestara milosrdnica protekle je noći, nakon svečane svete mise u crkvi Presvetog Srca Isusova u Vinogradskoj, iznesena je slika Milosrdnog Isusa

SLIKA MILOSRDNOG ISUSA – ZAGREBSlika Milosrdnog Isusa noćas je, nakon svečane svete mise u crkvi Presvetog Srca…

Geplaatst door 40 dana za život – Hrvatska za Život op Woensdag 26 september 2018

 

U Križevcima je kampanja započela jutros u 6.30 sati, blagoslovom mjesta bdjenja ispred križevačkog doma zdravlja koje je blagoslovio vlč. Dominik Jaić.

KRIŽEVCIJutros u 6:30 sati, blagoslovom mjesta bdjenja ispred križevačkog doma zdravlja koje je blagoslovio vlč….

Geplaatst door 40 dana za život – Hrvatska za Život op Woensdag 26 september 2018

 

Inicijativa „40 dana za život“ oblikovana je prema Svetom pismu i okuplja kršćane svih denominacija na zajednički angažman za zaštitu života nerođene djece, za iscjeljenje žena koje su pobacile, za obraćenje medicinskog osoblja koje vrši abortuse te političara i aktivista koji ga zagovaraju i promiču. Djeluju i kroz duhovnu, moralnu i materijalnu pomoć svakoj majci i ocu koji razmišljaju ili su donijeli odluku da abortiraju svoje dijete. Inicijativa je razvila program “Oprostom oslobođene” kroz koji radi sa ženama koje su pobacile, te u sebi nose rane te traume. U pripremi je takav program i za muškarce. Upravo je liječenje rana nakon pobačaja obuhvaćeno ovogodišnjim geslom “Njegove nas rane iscijeliše”.