Budi dio naše mreže
Izbornik

Župa i Grad Zaprešić nagradili pobjednice Vjeronaučne olimpijade

Zaprešić (IKA)

Nakon euharistijskog slavlja u nedjelju 30. svibnja preč. Ivan Frkonja čestitao je državnim prvakinjama iz ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade.

Radost i zadovoljstvo mi je pozdraviti naše nove državne prvakinje uime cijele naše župne zajednice sv. Peta apostola u Zaprešiću. Hvala vam na ovom velikom uspjehu i što ste ponovili uspjeh generacije iz naše župe 2018. Vi ste u najboljem svjetlu predstavile svojom marljivošću i znanjem vašu školu i našu Zagrebačku nadbiskupiju, kazao je preč. Frkonja pobjednicima i njihovu mentoru vjeroučitelju i trajnom đakonu Iliji Nikoliću. Potom je zlatnim olimpijkama darovao „Jeruzalemske Biblije“. Ana Vuković uime cijele ekipe i njihovih roditelja zahvalila je mentoru Nikoliću te su mu darovali prigodni poklon.

Prvakinje ovogodišnje vjeronaučne olimpijade u kategoriji osnovnih škola su Laura Leutar, Ana Vuković, Paola Jakešević, Eva Bogadi

Grad Zaprešić u četvrtak 27. svibnja učenice Osnovne škole Antuna Augustinčića nagradio je za izniman rezultat na županijskom, međužupanijskom i državnom natjecanju s diplomama i poklon bonovima.