Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 25-obljetnica

Pismo pape Franje u povodu 25. obljetnice enciklike Ut unum sint

Papa Franjo uputio je Pismo predsjedniku Papinskog vijeća za promicanje jedinstva kršćana kardinalu Kurtu Kochu u prigodi 25. obljetnice enciklike svetog Ivana Pavla II. Ut unum sint, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice u ponedjeljak 25. svibnja.

Poziv na praćenje obilježavanja 25. obljetnice VRO Bljesak

Ministarstvo hrvatskih branitelja u povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak uputilo je u četvrtak, 30. travnja, poziv građanima na dostojanstveno i primjereno obilježavanje veličanstvene pobjede Hrvatske vojske i policije koji su prije 25 godina oslobodili okupirani teritorij zapadne Slavonije i prognanom hrvatskom stanovništvu omogućili povratak domovima.

25. obljetnica župnog časopisa ‘’Močile’’

Uz razni duhovno-pastoralni sadržaj, koprivničko svetište Majke Božje Močilske može se pohvaliti i poznatim župnim glasilom ‘’Močile’’. U početcima kao mjesečnik, sada kao godišnjak, župni list jedno je od sredstava evangelizacije i približavanja vjernika župnoj zajednici. Također, već dvadeset i pet godina povijesti ovoga podravskog kraja bilježi se u ovom nadaleko poznatom i priznatom župnom listu. Od samog osnutka župni list uređuje i koordinira idejni začetnik mons. Leonard Markač, župnik.

Kardinal Bozanić: Budimo ne samo nositelji ljubavi, nego i navjestitelji!

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u utorak 15. listopada u zajedništvu s korisnicima, djelatnicima, gostima i svećenicima, predvodio je u Kući „Bl. Alojzija Stepinca“ u Brezovici, u kojoj se skrbi za djecu i odrasle osobe s tjelesnim i mentalnim teškoćama, euharistijsko slavlje povodom proslave 25. obljetnice njezina osnivanja i rada.

Predsjednik Odbora HBK za medije IKA-i čestitao 25. obljetnicu djelovanja

Predsjednik Odbora HBK za medije riječki nadbiskup Ivan Devčić uputio je 18. listopada čestitku ravnatelju Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijanu Svalini i djelatnicima Informativne katoličke agencije u prigodi proslave blagdana sv. Luke, zaštitnika IKA-e i 25. obljetnice njezina djelovanja.