Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 30-obljetnica

30 godina Caritasa župe Ivankovo

Caritas Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja iz Ivankova na Sedmu vazmenu nedjelju, 29. svibnja, svečanom euharistijom koju je u župnoj crkvi predslavio đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit Đuro Hranić, proslavio je 30 godina rada i djelovanja u svojoj župnoj zajednici i Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

Intervju kardinala Parolina za hrvatske medije

U sklopu dvodnevnog posjeta Hrvatskoj državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin dao je u srijedu 11. svibnja intervju za šest hrvatskih medija Hrvatsku katoličku mrežu, Glas Koncila, Laudato TV, Hrvatsku televiziju, Hrvatski radio i Novu TV. Donosimo cjeloviti prijevod razgovora.

Obilježena 30. godišnjica stradanja Slavonskog Broda

U sjećanje na 30. godišnjicu jednog od najtežih ratnih dana u Slavonskom Brodu te u spomen na sve poginule branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu na području Brodsko-posavske županije, u utorak 3. svibnja održana je komemoracija „Sjećamo ih se s ponosom i tugom“.

Proslavljena 30. obljetnica početka djelovanja Frame u Hrvatskoj

Franjevačka mladež je misom koju je u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu predslavio krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj mons. Giorgiom Linguom, te prigodnim programom na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u subotu 30. travnja proslavila 30. obljetnica početka djelovanja u Hrvatskoj.

Nadbiskup Vukšić predslavio misu na 30. obljetnicu osnutka HVO-a

U povodu obilježavanja 30. obljetnice osnutka Hrvatskog vijeća obrane, apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH i vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić predslavio je u petak 8. travnja misu u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, objavila je Nedjelja.

1 2 3 5