Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 40-dana-za-zivot

Program “Iscjeljenje očeva srca” od pobačaja započinje u korizmi

Iscjeljenje rana uzrokovanih pobačajem, bila je tema HKR-ovih 'Argumenata' u utorak 1. listopada čiji su sugovornici iz Udruge 'Hrvatska za život' predstavili svoj najnoviji program za muškarce “Iscjeljenje očeva srca”. HKR-ovi gosti bili su vlč. Davor Šumandl, Lidija Dugan i Vedran Politeo.

Ulicama Zagreba odjekivala pjevana krunica u prvoj Marijanskoj procesiji za život

Prva ‘Marijanska procesija za život’, u čast Bezgrešnom Srcu Marijonom, ujedinila je 15 hrvatskih gradova na početku nove jesenske molitvene kampanje ‘40 dana za život’. Procesija se održala u večernjim satima u srijedu 25. rujna u Šibeniku, Kninu, Splitu i Zagrebu, dan prije u šest gradova, prošle nedjelje u njih tri, a još predstoji u četvrtak u Gospiću i u nedjelju u Slavonskom Brodu.

U Loboru održana procesija i misa za početak jesenske kampanje „40 dana za život“

Vjernici iz deset hrvatskih gradova sudjelovat će u marijanskim procesijama za život u čast Bezgrešnom Srcu Marijinu pod geslom “Hrvatska Mariji, Majci Života”. Procesijama se obilježava početak jesenske kampanje bdjenja pred bolnicama i domovima zdravlja za prestanak pobačaja i širenje kulture života u hrvatskome narodu. Tako je u nedjelju 22. rujna u župi sv. Ane u Loboru održana procesija na čast Majci Mariji.

Završila korizmena kampanja inicijative „40 dana za život“

Na Cvjetnicu 13. travnja završila je 11. kampanja inicijative „40 dana za život“. U kampanji je sudjelovalo gotovo 3000 ljudi u 29 gradova na 31 mjestu bdjenja. Svojim bdjenjem i molitvom, tijekom kampanje pridružili su se i vjernici iz Poreča, a i mnogi otoci kao i do sada, a najnoviji među njima je otok Rab.

1 2 3