Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: akademska-godina

Kardinal Bozanić predvodio misu Zaziva Duha Svetoga na početku akademske godine

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, veliki kancelar Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predvodio je svečano euharistijsko slavlje Zaziva Duha Svetoga na početku 354. akademske godine na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 13. listopada u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca.

Homilija kardinala Bozanića na početku akademske godine

Homiliju zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na misi Zaziva Duha Svetoga na početku 354. akademske godine u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u Zagrebu 13. listopada 2022. godine prenosimo u cijelosti.

Misa na početku nove akademske godine u Mostaru

U katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru u ponedjeljak 10. listopada slavljena je misa sa zazivom Duhu Svetomu za uspješan i blagoslovljen početak nove akademske godine. Euharistiju za studente, profesore, dekane i sve djelatnike Sveučilišta u Mostaru predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski upravitelj Petar Palić, izvijestila je Crkva na kamenu.

Misa zaziva Duha Svetoga na početku akademske godine u Novom Sadu

Župnik župe Imena Marijina mons. Attila Zsellér zajedno s kapelanima Nebojšom Stipićem i Gaspárom Józsa, slavio je u srijedu 13. listopada euharistiju u novosadskoj župnoj crkvi Imena Marijina sa zazivom Duha Svetoga na početku nove akademske godine.

1 2 3