Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: antun-skvorcevic

Biskup Škvorčević primio ministra Fuchsa i državnu tajnicu Ivanković

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za katolički odgoj i obrazovanje, požeški biskup Antun Škvorčević primio je u petak, 29. prosinca 2023. u Biskupskom domu u Požegi ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa i državnu tajnicu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Ivu Ivanković, izvijestila je Požeška biskupija.

Održano božićno čestitanje djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije

Djelatnici pet katoličkih škola Požeške biskupije – iz Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi, iz Katoličke osnovne škole i Katoličke klasične gimnazije u Virovitici i Katoličke osnovne škole u Novskoj – predvođeni svojim ravnateljima okupili su se u subotu, 23. prosinca 2023. u Odgojno-obrazovnom centru u Požegi u povodu čestitanja Božića požeškom biskupu Antunu Škvorčeviću, izvijestila je Požeška biskupija.

Zaključena Godina bl. Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji

Na spomendan bl. Jule Ivanišević i susestara, požeški biskup Antun Škvorčević je u petak, 15. prosinca 2023. predvodio u Župi sv. Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu euharistijsko slavlje, kojim je zaključio Godinu bl. Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji, izvijestila je Požeška biskupija.

Biskup Škvorčević primio provincijalnu poglavaricu sestara milosrdnica

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je u subotu, 25. studenog 2023. u Biskupskom domu u Požegi provincijalnu poglavaricu sestara milosrdnica Provincije Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Zagrebu s. Barbaru Vručinu, u pratnji vrhovne ekonome s. Veronike Đogaš i provincijalne ekonome s. Monike Kolić, izvijestila je Požeška biskupija.

1 2 3 5