Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: apostolski-nuncij-giorgio-lingua

Otvoren Šesti hrvatski socijalni tjedan

Šesti hrvatski socijalni tjedan s temom „Demografija – iseljavanje – migracije“, u organizaciji Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve, otvoren je u petak 22. listopada u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije (HBK) u Zagrebu, a pozdravne govore uputili su organizatori te visoki predstavnici crkvenih i svjetovnih vlasti.

Apostolski nuncij mons. Lingua molio na grobu bl. Alojzija Stepinca

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua je zajedno sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem u subotu 18. rujna 2021. pohodio zagrebačku katedralu i pomolio se na grobu bl. Alojzija Stepinca, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Homilija nuncija Lingue na Malu Gospu u Mariji Bistrici

Homilija apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giorgia Lingue na misi koju je na blagdan Rođenja blažene Djevice Marije, u srijedu 8. rujna, predslavio u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke.

Nuncij Lingua hodočastio sv. Josipu i bl. Alojziju Stepincu

Apostolski nuncij u RH nadbiskup Giorgio Linqua zajedno s tajnikom apostolske nuncijature u Zagrebu vlč. Alfredom Rayan D’Souzom te sa svećenikom vlč. Vitalom Otchijem koji se nalazi na praksi u Nuncijaturi, a rodom iz Obale Bjelokosti, hodočastili su  21. kolovoza u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu, te župe Krašić, Oštrc i Gornje Prekrižje.

1 2 3 9