Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: apostolski-nuncij-giorgio-lingua

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor Jelene Burazin uime obitelji i vjernika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor Jelene Burazin uime obitelji i vjernika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor biskupa Rogića uime biskupa Splitske metropolije

Govor šibenskoga biskupa Tomislava Rogića uime biskupa Splitske metropolije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor splitsko-makarskog nadbiskupa u miru Barišića

Govor splitsko-makarskog nadbiskupa u miru Marina Barišića na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor s. Mariangele Galić uime redovnica Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor s. Mariangele Galić uime redovnica Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Stavljanje palija na ramena nadbiskupa Kutleše

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio je metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše na početku misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu. Snimka prijenosa uživo dostupna je na YouTube kanalu Laudato TV-a.

Započeo simpozij „Život i djelo kardinala Franje Kuharića“

Znanstveni teološki simpozij „Život i djelo kardinala Franje Kuharića“ u organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu započeo je u petak 1. srpnja u dvorani Vijenac Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Pozdrav apostolskog nuncija u RH nadbiskupa Giorgia Lingue

Donosimo cjeloviti prijevod Pozdravnog govora apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giorgia Lingue na 49. godišnjem susretu generalnih tajnika europskih biskupskih konferencija koji se održava u Zagrebu od 30. lipnja do 3. srpnja 2022. na temu „Crkva u Europi na sinodskom hodu“.

1 2 3 12