Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: argumenti-hkr-a

Argumenti HKR-a o siromaštvu

Rizik građana od siromaštva, posljedice siromaštva i treba li strahovati od budućnosti neka su pitanja na koja su u ponedjeljak 26. rujna tražili odgovor sudionici emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija.

ARGUMENTI Mladost Crkve: izazov ili prijetnja?

Tko su mladi koji danas kucaju na vrata Crkve? Koje su njihove želje i očekivanja? Mogu li i zašto mladi nekima u Crkvi biti prijetnja? Na ova pitanja u Argumentima HKR-a urednika Branimira Gubića odgovarali su u srijedu 8. lipnja fra Filip Pušić, franjevac konventualac, nacionalni duhovni asistent Frame, s. Dijana Mlinarić, karmelićanka BSI i Marta Šarec, aktivna vjernica laikinja.

Istinska pobožnost je najdublja potreba čovjekovog srca

Kako je Srce Isusovo u Zagrebu i Hrvatskoj privuklo mlade i promijenilo ih? Jesu li tradicionalne pobožnosti samo za starije vjernike? I koja je uloga pobožnosti u životima vjernika? To su neka od pitanja na koja su odgovore dali gosti Argumenata HKR-a 6. lipnja.

„Argumenti“ HKR-a: Kvalitetno novinarstvo

U „Argumentima” Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 23. svibnja govorilo se o kvalitetnom novinarstvu, kako istinito i razborito izvještavati te snalazi li se Crkva u novim medijima.

ARGUMENTI "Biti majka - izazov i/ili dar?"

Treba li supruga i majka katolkinja biti savršena? Idu li zajedno osmijeh, suze i vrisak te smije li majka imati vremena za sebe? To su neka pitanja na koja su odgovarali gosti Argumenata HKR-a 2. svibnja, voditeljica programa za žene prema Teologiji tijela i majka troje djece Vesna Maglov, tajnica pokreta Kursiljo i majka četvero djece Ivana Šarušić te fra Josip Serđo Ćavar iz samostana hercegovačkih franjevaca u zagrebačkoj Dubravi.

ARGUMENTI Vjerska diskriminacija u Republici Hrvatskoj

Vjerska diskriminacija u RH bila je tema Argumenata HKR-a u srijedu 27. travnja. Gostovali su izv. prof. dr. Ivica Pažin, predstojnik Nacionalnoga katehetskog ureda HBK, s. Smilja Čirko, predstojnica Katehetskog ureda Sisačke biskupije i Marijana Petir, zastupnica u Hrvatskom saboru. Emisiju je uredio i vodio Branimir Gubić.

1 2 3 12