Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: banja-luka

Poruka biskupa Franje Komarice uz blagdan bl. Ivana Merza

Biskup banjolučki mons. Franjo Komarica uputio je poruku u prigodi obilježavanja blagdana bl. Ivana Merza, koji se obilježava 10. svibnja. Biskupovu poruku sa stranica Katoličke tiskovne agencije prenosimo u cijelosti.

Sveto trodnevlje i Uskrs u banjolučkoj katedrali

U duhu državnih i crkvenih odredbi uvjetovanih aktualnom pandemijom koronavirusa održavala su se i ovogodišnja liturgijska slavlja u banjolučkoj katedrali tijekom Velikog tjedna, Svetog trodnevlja i na svetkovinu Uskrsa, a slavlja je predvodio domaći biskup Franjo Komarica.

Započelo XXII. redovito godišnje zajedničko zasjedanje BK BiH i HBK

Nakon misnog slavlja, koje je u banjolučkoj Katedrali sv. Bonaventure u jutarnjim satima predvodio zagrebački nadbiskup metropolit kardinal Josip Bozanić, u ponedjeljak, 2. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci započelo je XXII. redovito zajedničko zasjedanje članova Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije.

Biskupi BK BiH i HBK slavili misu uoči zajedničkog zasjedanja

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, u večernjim satima u nedjelju, 1. ožujka slavili su zajedničku euharistiju u katedrali Sv. Bonaventure u Banjoj Luci uoči svoga XXII. redovitog zajedničkog zasjedanja koje se održava u ponedjeljak, 2. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci.

1 2 3