Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: banjolucka-biskupija

Poziv biskupa Komarice na molitvu tijekom Gospina mjeseca protiv pandemije

Banjolučki biskup Franjo Komarica uputio je preko svojih župnika svim članovima svoje biskupije poziv i poticaj na svakodnevnu motivu Gospi, „Zdravlju bolesnih“ protiv aktualne pandemije koronavirusa kako bi se i članovi Banjolučke biskupije „duhovno povezali sa Svetim Ocem i brojnim Gospinim štovateljima diljem svijeta u zajedničkoj molitvenoj akciji oko suzbijanja ove opake bolesti“.

Biskup Komarica predslavio mise u dvije gradske banjolučke župe

Biskup banjolučki Franjo Komarica i ove godine je – tradicionalno – predslavio koncelebrirane mise u dvije banjolučke župe: na Staru godinu u četvrtak 31. prosinca u središnjoj Župi Pohoda BDM, a na Novu godinu u petak 1. siječnja u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Trapistima.

Susret biskupa Komarice i austrijske veleposlanice u BiH

Boraveći službeno u Banjoj Luci, veleposlanica Austrije u Bosni i Hercegovini Ulrike Hartmann je u ponedjeljak 7. prosinca pohodila sjedište Banjolučke biskupije gdje ju je primio biskup Franjo Komarica, objavio je Tiskovni ured Banjolučke biskupije, a prenijela Katolička tiskovna agencija.

Biskup Komarica primio Visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka

U večernjim satima u utorak 13. listopada u Biskupskom ordinarijatu u Banjoj Luci banjolučki biskup mons. Franjo Komarica primio je Visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Valentina Inzka i njegovu suradnicu, javlja Katolička Tiskovna Agencija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (KTA).

1 2