Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: beogradska-nadbiskupija

Proslava zaštitnika Beogradske nadbiskupije u znaku oproštaja od nuncija Surianija

Na svetkovinu zaštitnika Beogradske nadbiskupije svetih Ćirila i Metoda, u utorak 5. srpnja u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije svečano misno slavlje predvodio je apostolski nuncij u Republici Srbiji nadbiskup Luciano Suriani u zajedništvu s beogradskim nadbiskupom i metropolitom Stanislavom Hočevarom, subotičkim biskupom Slavkom Večerinom, srijemskim biskupom koadjutorom Fabijanom Svalinom te mnogobrojnim svećenicima.

Beogradska nadbiskupija proslavila nebeske zaštitnike

Beogradska nadbiskupija je u subotu 3. srpnja svečanim euharistijskim slavljem u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Beogradu proslavila nebeske zaštitnike sv. braću Ćirila i Metoda, objavljeno je na mrežnoj stranici nadbiskupije.

Mons. Hočevar čestitao Božić mitropolitu Hrizostomu i vjernicima SPC-a

Beogradski nadbiskup i metropolit Stanislav Hočevar u utorak 5. siječnja uputio je božićnu čestitku predsjedniku Svetog arhijerejskog sinoda Srpske pravoslavne Crkve i mjestobljustitelju trona srpskih patrijarha dabrobosanskom mitropolitu Hrizostomu i svim vjernicima Srpske pravoslavne Crkve.

VIDEO Proslavljene obljetnice nadbiskupa Stanislava Hočevara

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar na spomendan sv. Martina, u srijedu 11. studenoga, svečanom euharistijom u beogradskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije proslavio je 75 godina života i 20. obljetnicu biskupskog djelovanja.

1 2