Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: betlehemsko-svjetlo

Izviđači donijeli Betlehemsko svjetlo u Svetište sv. Šime u Zadru

Djeca iz Udruge izviđača „Zarus“ iz Zadra donijeli su na Treću nedjelju došašća, 17. prosinca, Betlehemsko svjetlo u Svetište sv. Šime u Zadru, za vrijeme misnog slavlja koje je predvodio čuvar svetišta don Damir Šehić, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

Betlehemsko svjetlo stiglo u Dubrovnik

Betlehemsko svjetlo mira stiglo je u Dubrovačku biskupije te su ga skauti Odreda sv. Benedikta na treću adventsku nedjelju 17. prosinca predali dubrovačkom biskupu Roku Glasnoviću na euharistijskom slavlju koje je na Nedjelju Caritasa slavio u Domu za starije osobe Dubrovnik, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

U đakovačku prvostolnicu doneseno Betlehemsko svjetlo mira

Predstavnici Saveza izviđača Hrvatske, ogranka Osječko-baranjske županije prije početka mise u nedjelju 10. prosinca donijeli su u đakovačku prvostolnicu Betlehemsko svjetlo mira te ga uz prigodnu riječ predali đakovačko-osječkom nadbiskupu Đuri Hraniću, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Betlehemsko svjetlo u subotu kreće iz Linza u cijeli svijet

Betlehemsko svjetlo mira, upaljeno u mjestu Isusova rođenja, u subotu 9. prosinca će u okviru međunarodnog adventskog slavlja u Linzu u Austriji biti predano izviđačima iz 30 europskih i američkih zemalja, među kojima će biti i hrvatski predstavnici.

1 2 3