Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: betlehemsko-svjetlo

Betlehemsko svjetlo stiglo u Šibenik

Katolički skauti Betlehemsko su svjetlo u grad Šibenik donijeli u petak 17. prosinca te su ga u katedrali svetog Jakova predali šibenskom biskupu Tomislavu Rogiću.

U Hrvatsku stiglo Betlehemsko svjetlo

Betlehemsko svjetlo stiglo je u nedjelju 12. prosinca u zagrebačku katedralu, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske i pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, uz poruku širenja mira među ljudima, izvijestila je Hina.

Betlehemsko svjetlo stiglo u Rijeku

Betlehemsko svjetlo mira u Rijeku su donijeli članovi Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije i zajedno s predstavnicima Saveza izviđača Rijeka u ponedjeljak 14. prosinca točno u podne predali riječkom nadbiskupu Ivanu Devčiću i imenovanom riječkom nadbiskupu koadjutoru Mati Uziniću. 

Betlehemsko svjetlo mira stiglo u Hrvatsku

Savez izviđača Hrvatske 28. godinu u nizu organizirao je donošenje Betlehemskog svjetla mira u Hrvatsku. Ove godine s izmijenjenom rutom u okvirima zadanim epidemiološkim mjerama Betlehemsko svjetlo stiglo je na treću adventsku nedjelju 13. prosinca ispred zagrebačke katedrale.

„Djeca pjevaju adventu“

Tradicionalni predbožićni program „Djeca pjevaju adventu“ u sklopu kojega je u Šibenik stiglo Betlehemsko svjetlo, održan je u utorak 17. prosinca u katedrali Sv. Jakova.

Nedjelja Caritasa u Dubrovniku

Skauti Zdruga sv. Vlaha donijeli su i predali Betlehemsko svjetlo dubrovačkom biskupu Mati Uziniću na večernjoj misi u katedrali Gospe Velike u nedjelju, 15. prosinca.

1 2