Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biblijsko-molitvena-vecer

Biblijsko-molitvena večer o propovijedanju i eshatološkom zajedničarenju

Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji održana je u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ u ponedjeljak, 8. veljače 2021. u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku.

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

„Ne na mudrosti ljudskoj, nego na snazi Božjoj (1 Kor 2,1-5)“ bila je tema biblijsko-molitvene večeri pod vodstvom povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji Krešimira Bulata održane u ponedjeljak 10. veljače u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“.

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji održana je u ponedjeljak, 27. siječnja u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku. Prisutni su promišljali o drugom misnom čitanju 3. nedjelje kroz liturgijsku godinu A, a radilo se o ulomku iz Prve poslanice Korinćanima (1Kor 1,10-13.17).

Biblijsko-molitvena večer u Osijeku

Ulomak iz Druge poslanice Solunjanima (2 Sol 2,16-3,5) koji se čitao na misnim slavljima 32. nedjelje kroz godinu C bila je tema biblijsko-molitvene večeri pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, koja je u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ održana 11. studenoga u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.

Zaključen treći ciklus biblijsko-molitvenih večeri

Posljednja biblijsko-molitvena večer trećega ciklusa održana je u ponedjeljak 17. lipnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“

Biblijsko-molitvena večer u znaku Knjige Otkrivenja

Biblijsko–molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ održana je 20. svibnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek. Sudionici su promišljali o ulomku iz Knjige Otkrivenja (Otk 21,1-5a) koji je bio čitan na misnim slavljima V. vazmene nedjelje.

Novi ciklus Biblijsko-molitvenih večeri u Osijeku

Treći ciklus Biblijsko-molitvenih večeri u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u Osijeku, a pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za Biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, započeo je 22. listopada u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.