Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bih

Mons. Stipić sastao se sa svećenicima Grkokatoličkog vikarijata BiH

Apostolski administrator Križevačke eparhije mons. Milan Stipić sudjelovao je 2. srpnja na sastanku svećenika Grkokatoličkog vikarijata Bosne i Hercegovine u Prnjavoru. Većina tema sastanka odnosila se na organizaciju pastoralnog života u parohijama s obzirom na mjere zaštite propisanih zbog Covida-19.

U BiH 30 umrlih od posljedica zaraze, sve strože mjere nadzora

Do utorka ujutro, 7. travnja 2020., u Bosni i Hercegovini potvrđen je trideseti smrtni slučaj povezan sa zarazom koronavirusom, a broj zaraženih osoba prešao je 700, izvijestile su medicinske službe, dok vlasti u toj zemlji uvode sve strožije mjere nadzora, izvijestila je Hina.

BiH: Više od 500 zaraženih koronavirusom, još dva smrtna slučaja

Ukupan broj osoba zaraženih koronavirusom u Bosni i Hercegovini u četvrtak ujutro je prešao brojku od 500 nakon što su deseci novih slučajeva zaraze identificirani u laboratorijima u Sarajevu, Mostaru i u Banjoj Luci, a ukupan broj umrlih porastao na 15, izvijestila je Hina.

Konferencija o migrantima u Bosni i Hercegovini

Caritas Italije u rujnu zajedno s Caritasom Bosne i Hercegovine organizira ovogodišnju konferenciju u Sarajevu vezano za migracije u i preko Bosne i Hercegovine, te iz Bosne i Hercegovine. Konferencije pod nazivom „MIGRAMED“ svake godine organizira Caritas Italije u nekoj od zemalja Sredozemlja na kojoj sudjeluju predstavnici nacionalnog i više od pedeset nad/biskupijskih Caritasa iz Italije kako i nacionalni i nad/biskupijski Caritasi zemlje domaćina uz druge pozvane goste.

1 2 3