Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-skovrcevic

Biskup Škvorčević primio gradonačelnicu Novske

U Biskupskom domu u Požegi biskup Antun Škvorčević primio je u ponedjeljak 29. siječnja gradonačelnicu Grada Novske Mariju Kušmiš, u čijoj pratnji je bila ravnateljica Razvojne agencije Grada Novske Vida Iličić, izvijestila je Požeška biskupija.

Svetkovina Isusova rođenja u Požegi

Na svetkovinu Božića, u ponedjeljak 25. prosinca, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je svečano euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali, izvijestila je Požeška biskupija.

Božićni susret biskupa Škvorčevića s novinarima

U Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi požeški biskup Antun Škvorčević susreo se u četvrtak 21. prosinca s djelatnicima medija i tom prilikom predstavio svoju Božićnu poruku pod naslovom: „Ljubav će se i vjernost sastati, pravda i mir zagrliti“ (Ps 83,11), izvijestila je Požeška biskupija.

Božićna poruka požeškog biskupa Antuna Škvorčevića

U Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi, požeški biskup Antun Škvorčević susreo se u četvrtak 21. prosinca s novinarima te im predstavio svoju božićnu poruku pod naslovom „Ljubav će se i vjernost sastati, pravda i mir zagrliti“ (Ps 83,11), izvijestila je Požeška biskupija.

Adventski susret župnih vijećnika Katedralnog arhiđakonata u Požegi

U nizu ovogodišnjih susreta župnih pastoralnih i ekonomskih vijećnika u okviru četiriju arhiđakonata Požeške biskupije na početku došašća, 9. prosinca u Dvorani sv. Terezije u Požegi održan je treći takav susret u kojem su sudjelovali pastoralni i ekonomski vijećnici iz župa Katedralnog arhiđakonata, odnosno Kaptolačkog, Požeškog i Pleterničkog dekanata.

Adventska duhovna obnova za redovnice u Požegi

U organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života i biskupijskog Pastoralnog centra, u subotu 9. prosinca u Požegi je održana adventska duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije.

Proslavljena svetkovina sv. Nikole u Pleternici

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u srijedu 6. prosinca Župu sv. Nikole biskupa u Pleternici i u župnoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje svetkovine njezina svetog zaštitnika, izvijestila je Požeška biskupija.

1 2 3 5