Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-boze-rados

Krštenje petog djeteta i dijamantni pir u župi Kotoriba

Varaždinski biskup Bože Radoš predslavio je u nedjelju 29. siječnja u kotoripskoj crkvi Sedam žalosti Blažene Djevice Marije i Svetog Križa misu tijekom koje je podijelio sakrament krštenja djevojčici Sari, petom djetetu u obitelji Andreje i Andrije Krušelj, a ujedno je proslavljen i dijamantni pir supružnika Slavice i Đure Matotek.

Proslavljen Dan Križevačke eparhije

Križevačka grkokatolička eparhija je 30. siječnja svečano proslavila svoj Dan eparhije - blagdan svojih nebeskih zaštitnika – sveta tri hijerarha, biskupa i crkvenih otaca Bazilija Velikoga, Grgura (Nazijanskog) Bogoslova i Ivana Zlatoustoga.

Varaždin: Susret volontera Biskupijskog Caritasa

Volonteri Caritasa Varaždinske biskupije i ove su se godine okupili na  euharistijskom slavlju za proteklu godinu, koju je, u srijedu, 28. prosinca, na blagdan Nevine dječice, u župnoj crkvi Svetog Josipa na Banfici, slavio varaždinski biskup Bože Radoš.

Središnja euharistija svetkovine Božića u varaždinskoj katedrali

Središnjim misnim slavljem na svetkovinu Božića u varaždinskoj je katedrali predsjedao varaždinski biskup Bože Radoš, a koncelebrirali su umirovljeni varaždinski biskup Josip Mrzljak, kanonici Stolnog kaptola i svećenici na službi u biskupijskim ustanovama.

1 2 3 23