Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-boze-rados

Redoviti polugodišnji sastanak predstavnika Vlade i Hrvatske biskupske konferencije

Predsjednik Vlade Andrej Plenković zajedno s članovima Vlade održao je u ponedjeljak 12. travnja redoviti polugodišnji sastanak s predsjednikom Hrvatske biskupske konferencije zadarskim nadbiskupom mons. Želimirom Puljićem te članovima Stalnog vijeća HBK u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, izvijestila je Služba za odnose s javnošću Vlade RH.

Misa večere Gospodnje u varaždinskoj katedrali

Biskup u miru, mons. Josip Mrzljak, predslavio je na Veliki četvrtak, 1. travnja, u varaždinskoj katedrali Misu večere Gospodnje. U zajedništvu s umirovljenim biskupom bili su njegov nasljednik, varaždinski biskup mons. Bože Radoš, te svećenici iz središnjih biskupijskih ustanova i najbliži suradnici.

Caritas Varaždinske biskupije dobitnik plakete Hrvatske udruge socijalnih radnika

Caritas Varaždinske biskupije primio je plaketu Hrvatske udruge socijalnih radnika za 2019. godinu. Priznanje su vodstvu Caritasa Varaždinske biskupije; predsjedniku mons. Antunu Perčiću i ravnatelju mr. Anti Šoli, u četvrtak 18. ožujka u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu uručile predsjednica Udruge socijalnih radnika Varaždinske županije Ivančica Koren i tajnica te udruge Jasmina Habek.

Pepelnica u varaždinskoj katedrali

Na Čistu srijedu - Pepelnicu, 17. veljače varaždinski biskup Bože Radoš predvodio je večernju euharistiju u varaždinskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na Nebo.

1 2 3 9