Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-boze-rados

Delegacija CRS-a posjetila predsjednika Hrvatskog Caritasa

Delegacija Međunarodnoga američkog Caritasa, Catholic Relief Services, posjetila je u četvrtak 2. lipnja u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu predsjednika Hrvatskog Caritasa biskupa Božu Radoša, priopćili su iz Hrvatskoga Caritasa.

Završen 4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Ludbregu

Brojni vjernici okupili su se na prostoru Zavjetne kapele svetišta Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu na 4. nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji u nedjelju 22. svibnja kojemu je ove godine domaćin bila Varaždinska biskupija, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

U Varaždinu održan Festival Dobrog Pastira

Varaždinska biskupija Nedjelju Dobroga Pastira obilježava jedinstvenim Festivalom Dobroga Pastira koji je nakon dvije godine stanke održan u nedjelju 8. svibnja, na Svjetski dan molitve za zvanja, u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu.

Varaždin prvi put hodao za život, obitelj i Hrvatsku

Grad Varaždin je u subotu, 7. svibnja prvi put bio domaćin Hoda za život, obitelj i Hrvatsku, a inicijativu je podržao i varaždinski biskup Bože Radoš poručivši kako je život koji dolazi od Boga za Crkvu dar, blagoslov i sveta obveza koju Bog daje.

1 2 3 17