Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-boze-rados

Proslavljena 125. obljetnica dolaska sestara milosrdnica u Varaždin

Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog - Zagreb proslavila je 125. obljetnicu dolaska u Varaždin svečanim euharistijskim slavljem u nedjelju 19. studenog u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

U Varaždinu pokopan fra Celzo Vlahović

Sprovodni obredi i misa zadušnica za pokojnog člana Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Celzu Vlahovića slavljeni su u ponedjeljak 6. studenoga u Varaždinu, izvijestili su iz Provincije.

Đakovo: Biskup Radoš održao duhovne vježbe za svećenike

Varaždinski biskup Bože Radoš održao je u Kući susreta u Đakovu od ponedjeljka 23. do četvrtka 26. listopada duhovne vježbe za tridesetak svećenika koji pastoralno djeluju u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji te za nekoliko svećenika Požeške biskupije, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Pokopan fra Trpimir Vinko Leko

Član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Trpimir Vinko Leko pokopan je u utorak 17. listopada na Gradskom groblju u Varaždinu.

Biskup Radoš u župi Strahoninec krstio šesto dijete u obitelji

Varaždinski biskup Bože Radoš je na spomendan Blažene Djevice Marije od Krunice, u subotu 7. listopada 2023., tijekom misnog slavlja koje je predslavio u Župi Marije Pomoćnice u Strahonincu, krstio Magdalenu, šesto dijete Bernarda i Jasmine Bernat.

1 2 3 29