Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-franjo-komarica

Poziv biskupa Komarice na molitvu tijekom Gospina mjeseca protiv pandemije

Banjolučki biskup Franjo Komarica uputio je preko svojih župnika svim članovima svoje biskupije poziv i poticaj na svakodnevnu motivu Gospi, „Zdravlju bolesnih“ protiv aktualne pandemije koronavirusa kako bi se i članovi Banjolučke biskupije „duhovno povezali sa Svetim Ocem i brojnim Gospinim štovateljima diljem svijeta u zajedničkoj molitvenoj akciji oko suzbijanja ove opake bolesti“.

Provincijalna poglavarica sestara Družbe Misionarki Ljubavi pohodila biskupe Komaricu i Semrena

Nova provincijalna poglavarica sestara Družbe Misionarke Ljubavi s. Cecile Lip, rodom iz Poljske, u pratnji poglavarice banjolučkog samostana ovih sestara s. Marije Anđele Majstorović, pohodila je u srijedu 28. travnja u biskupskom ordinarijatu u Banjoj Luci mons. Franju Komaricu, banjolučkog biskupa, a zatim i pomoćnog biskupa mons. Marka Semrena, izvijestio je TABB.

Biskup Komarica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Vlade RH

Banjolučki biskup Franjo Komarica je u pratnji ravnatelja Katoličkog školskog centra „Ivan Pavao II.“ u Bihaću vlč. Borisa Ljevaka u petak 23. travnja posjetio Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Vlade Republike Hrvatske u Zagrebu i susreo se s ministrom dr. Gordanom Grlićem Radmanom i njegovim suradnicima.

1 2 3 7