Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-franjo-komarica

Homilija biskupa Komarice na Merčevo

Homiliju banjolučkog biskupa Franje Komarice upućenu na blagdan bl. Ivana Merza, u utorak 10. svibnja 2022. kod isusovaca u Palmotićevoj ulici u Zagrebu prenosimo u cijelosti.

Biskup Komarica pohodio muftiju Abdibegovića

Banjolučki biskup Franjo Komarica pohodio je u ponedjeljak, 9. svibnja banjolučkog muftiju Nusreta ef. Abdibegovića s kojim je razgovarao o međusobnoj suradnji i aktualnim projektima u Biskupiji i Muftijstvu, priopćila je Banjolučka biskupija.

Đakonsko ređenje u Banjolučkoj biskupiji

Banjolučki biskup Franjo Komarica je na Nedjelju Dobrog Pastira, ujedno Svjetski dan molitve za zvanja, 9. svibnja, u banjolučkoj je katedrali zaredio Iliju Kelića, rodom iz župe Ljubunčić kod Livna za đakona Banjolučke biskupije.

Biskup Komarica slavio misu na Groblju mira na Bilima

Ispred crkve Svetog Josipa Radnika na Groblju mira na Bilima u župi Goranci, u subotu 30. travnja slavljena je misa u povodu blagdana svetog Josipa, suprotno tradicionalnom nadnevku 1. svibnja jer je tada blagoslov polja u Gorancima, objavljeno je na portalu grobljemira.info.

Mons. Komarica na blagoslovu polja u Novakovićima

Tradicionalni blagoslov polja održan je na Drugu uskrsnu nedjelju, 24. travnja 2022. u Novakovićima, a misu u kapeli Srca Isusova i Marijina predslavio je banjolučki biskup Franjo Komarica.

1 2 3 12