Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ivan-milovan

Fažana: Korizma započela uz misli bl. Bulešića

Misu i obred pepeljenja na Čistu srijedu 14. veljače porečki i pulski biskup u miru Ivan Milovan predvodio je u fažanskoj župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana, na čijem području i stanuje. Koncelebrirao je mjesni župnik preč. Ilija Jakovljević.

U Krašiću proslavljeno Stepinčevo

Svečano misno slavlje povodom blagdana Stepinčeva u subotu 10. veljače u blaženikovoj rodnoj župi u Krašiću predvodio je porečki i pulski biskup u miru Ivan Milovan, a propovijedao je postulator kauze bl. Stepinca mons. Juraj Batelja, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Krašić: Posljednji dan devetnice uoči Stepinčeva

Euharistijsko slavlje posljednjega dana devetnice uoči blagdana bl. Alojzija Stepinca, u petak 9. veljače 2024. godine u krašićkoj Župi Presvetoga Trojstva, predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

Medulin: Svetkovina sv. Agneze u svjetlu Nedjelje Božje riječi

Župa sv. Agneze, djevice i mučenice, u Medulinu proslavila je u nedjelju, 21. siječnja svetkovinu svoje nebeske zaštitnice i naslovnice. Misu je predvodio umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan, a koncelebrirao domaći župnik vlč. Hrvoje Okadar.

Zlatomisničko slavlje vlč. Jordana Rovisa u Žminju

Žminjski župnik vlč. Jordan Rovis je nakon prve proslave 50. obljetnice prezbiterskog ređenja u rodnom Pićanu u listopadu, u nedjelju 19 studenog 2023. zahvalio Bogu za svoju svećeničku službu i u Župi sv. Mihovila u Žminju gdje djeluje 16 godina.

Križevo u Vagancu

U Župi Vaganac u Slunjskom dekanatu svečano je u četvrtak 14. rujna proslavljeno Uzvišenja Svetog Križa, naslovnik ove župe u slunjsko-plitvičkom kraju.

1 2 3 7