Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-jure-bogdan

Biskup Bogdan na proslavi Velike Gospe u župi Uznesenja BDM Dusina - Veliki Prolog

Središnje misno slavlje u župi Uznesenja BDM Dusina - Veliki Prolog, na svetkovinu Velike Gospe u četvrtak 15. kolovoza predvodio je vojni biskup u Republici Hrvatskoj Jure Bogdan, koji je nakon procesije s Gospinim kipom kojega su u odorama nosile policajke, blagoslovio mozaik s glagoljaškim natpisom „Kraljica Hrvata“, koji se nalazi iznad ulaznih vrata crkve, rad akademskog kipara Vlade Čilića.

Predsjednik HBK u Kninu: Čudo „slobodne i neovisne države“ koju s početka nisu htjeli ni europski ni svjetski državnici

Misu za domovinu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“ te blagdan nebeske zaštitnice Vojnoga ordinarijata u Republici Hrvatskoj Gospe velikoga hrvatskog krsnog zavjeta u ponedjeljak 5. kolovoza u Kninu predvodio je predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Biskup Bogdan na proslavi svetkovine Presvetog Srca Isusova u Velikoj

Župa Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu proslavila je u petak 28. lipnja svetkovinu svoga zaštitnika Presvetog Srca Isusova, a središnju misu predvodio je vojni biskup u Republici Hrvatskoj Jure Bogdan u koncelebraciji sa župnikom don Božom Plazibatom i drugim svećenicima.

1 2 3