Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-jure-bogdan

Proslavljen Dan vojne kapelanije „Sveta Obitelj“

Dan vojne kapelanije „Sveta Obitelj" proslavljen je u srijedu, 12. siječnja u vojarni „1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia“ u Zagrebu, objavljeno je na mrežnoj stranici Vojnog ordinarijata.

Dan vojne kapelanije „Sveti Ivan Pavao II.“

U kapeli Sv. Ivana Pavla II. u Ministarstvu obrane RH u petak, 22. listopada vojni biskup Jure Bogdan predvodio je misno slavlje u povodu Dana vojne kapelanije „Sveti Ivan Pavao II.“, objavljeno je na mrežnoj stranici Vojnoga ordinarijata.

Proslava Dana vojne kapelanije u Vinkovcima

U četvrtak, 7. listopada vojna kapelanija u Vinkovcima „Kraljica Svete Krunice i sveti Ivan Kapistran“ proslavila je svog liturgijskog naslovnika i nebeskog zaštitnika – Kraljicu Svete Krunice. Vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan tom je prigodom u vojarni “Slavonski sokolovi“ u Vinkovcima, u kapelici Kraljice Svete Krunice i sv. Ivana Kapistrana predvodio svetu misu za sve poginule i nestale branitelje.

Proslavljen Dan Vojne kapelanije u Vinkovcima

Vojna kapelanija u Vinkovcima „Kraljica Svete Krunice i sveti Ivan Kapistran“ proslavila je u četvrtak, 7. listopada nebesku zaštitnicu, izvijestili su iz Vojnog ordinarijata.

1 2 3 9