Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-petar-palic

U Mostaru proslavljena svetkovina posvete katedrale

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić predslavio je misu na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa, u utorak 14. rujna, u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, kojom je proslavljena svetkovina posvete katedrale.

Homilija biskupa Palića na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj Trebinjsko-mrkanski Petar Palić predslavio je u utorak 14. rujna na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa misno slavlje u mostarskoj katedrali. Homiliju biskupa Palića prenosimo u cijelosti.

Homilija biskupa Palića na misi za žrtve totalitarnih režima

U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima u subotu 21. kolovoza 2021. misu na Groblju mira na Bilima u župi Goranci u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji predvodio je mjesni biskup Petar Palić koji je tom prigodom blagoslovio 342 križa za žrtve s područja Općine Čitluk.

Na Veliku Gospu župa Goranci proslavila 150. obljetnicu

Župa Goranci u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji je na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije 15. kolovoza proslavila nebesku zaštitnicu Veliku Gospu, i sto pedeset godina od osnutka, objavljeno je na portalu Goranci online.

Biskup Palić blagoslovio crkvu u Klepcima

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić je u subotu 7. kolovoza na svečanoj misi blagoslovio novoizgrađenu crkvu Imena Marijina u Klepcima, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

1 2 3 14