Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-petar-palic

Biskup Palić posjetio župnu zajednicu Presvetoga Srca Isusova u Crnču

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić posjetio je u četvrtak 23. lipnja Župu Presvetoga Srca Isusova u Crnču. To je prvi posjet jednoga biskupa nakon više od 30 godina toj zajednici, koja do veljače 2022. nije imala zakonitog župnika, prenosi Crkva na kamenu.

Održan Peti susret svećenika Bosne i Hercegovine

U crkvi Sv. Petra i Pavla i Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu, u srijedu 1. lipnja održan je Peti Susret svećenika Bosne i Hercegovine. Na čelu sa svojim biskupima okupilo se oko 200 svećenika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ili podrijetlom iz BiH koji obavljaju razne službe u pastoralu ili raznim crkvenim institucijama, izvijestila je KTA.

Biskup Palić na proslavi župne svetkovine u Mokošici

Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici na svetkovinu Uzašašća Gospodinova u četvrtak, 26. svibnja proslavila je svog nebeskog zaštitnika. Svečanu večernju misu predvodio je i na njoj propovijeda mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanjski mons. dr. Petar Palić.

Proslavljen zaštitnik Grada Omiša sv. Ivan Nepomuk

U Omišu je u ponedjeljak 16. svibnja proslavljen Dan Grada i sveti Ivan Nepomuk, suzaštitnik omiške Župe sv. Mihovila i zaštitnik Grada Omiša. Središnje misno slavlje predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić.

Misa zahvalnica za mostarske maturante

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić slavio je misu zahvalnicu za mostarske maturante u srijedu 11. svibnja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

Biskup Palić krizmao 58 mladih u župi Međugorje

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić podijelio je sakrament potvrde 58 krizmanika u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Jakova u Međugorju, izvijestio je portal Radiopostaje Mir Međugorje.

Biskup Palić franjevcima: Budite vjerni, zauzeti i odgovorni sinovi sv. Franje

Kapitul Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja BDM, održan od 25. do 29. travnja u Samostanu sv. Petra i Pavla u Mostaru, zaključen je pjevanjem himna „Tebe Boga hvalimo“ i misom zahvalnicom koju je predvodio mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić, objavljeno je na mrežnoj stranici Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije.

1 2 3 21