Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-petar-palic

Proslavljena naslovnica mostarske katedrale

U Mostaru je na Duhovski ponedjeljak, 29. svibnja, svečano proslavljena svetkovina nebeske zaštitnice katedrale Marije Majke Crkve i Kraljice Neba i Zemlje, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

Biskup Palić slavio misu povodom patrona župe u Novom Travniku

Svetkovina Uzašašća Gospodinova svečano je proslavljena u četvrtak 18. svibnja 2023. godine u župi Uzašašča Gospodinova u Novom Travniku. Svečano misno slavlje predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić.

Đakoni iz BiH počeli svoje studijsko putovanje

Đakoni koji pohađaju program zajedničke Đakonske pastoralne godine u organizaciji Biskupske konferencije BiH počeli su u ponedjeljak, 15. svibnja svoje duhovno-studijsko putovanje, objavljeno je na portalu Nedjelja.

Biskup Palić posvetio župnu crkvu sv. Mihovila u Prenju

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić predslavio je na blagdan sv. Leopolda Bogdana Mandića, u petak 12. svibnja 2023., svečanu misu u Župi sv. Mihovila Arkanđela tijekom kojega je posvetio župnu crkvu, javlja Crkva na kamenu.

Biskup Palić podijelio sakrament potvrde krizmanicima u HKM Beč

U Hrvatskoj katoličkoj misiji u Beču, u subotu 6. svibnja u crkvi am Hof, mostarsko-duvanjski biskup i trajni apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić je na dvije mise podijelio sakrament potvrde 183 krizmanika, izvijestila je HKM Beč.

Susret biskupa Palića i ravnatelja osnovnih i srednjih škola

Susret ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije s mjesnim biskupom Petrom Palićem i „okrugli stol“ o temi kurikulne reforme i vlastitostima katoličkog vjeronauka u školi održan je u srijedu, 12. travnja, u duhovno-obrazovnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju kod Mostara u organizaciji Katehetskog ureda hercegovačkih biskupija.

Katehetski stručni skup vjeroučitelja

Katehetski stručni skup vjeroučitelja održan je u utorak, 11. travnja, u Duhovno-obrazovnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju kod Mostara o temi „Katolički vjeronauk i vjeroučitelj u školama u procesima reforme odgoja i obrazovanja u BiH“, objavljeno je na stranici Mostarsko-duvanjske biskupije.

VIDEO Uskrsna poruka biskupa Palića

Mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić uputio je 6. travnja 2023. poruku vjernicima uoči Uskrsa koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 28