Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-petar-palic

Počelo emitiranje emisije „Dobro je činiti dobro“

Na Radioteleviziji Herceg-Bosne u nedjelju, 14. veljače počela je s emitiranjem emisija „Dobro je činiti dobro“ posvećena Caritasu Mostar, njegovim ustanovama i projektima kao i aktivnostima drugih biskupijskih i nacionalnog Caritasa u BiH.

Proslava sv. Tripuna u Kotoru

Svečanosti svetog Tripuna mučenika, zaštitnika grada Kotora i Kotorske biskupije, svečano su proslavljene od 27. siječnja do 3. veljače liturgijskim slavljima i tradicionalnim obredima.

Poruka biskupa Palića redovništvu

U povodu Dana posvećenog života koji je proslavljen 2. veljače mostarsko duvanjski biskup i apostolski upravitelj Trebinjsko-mrkanske biskupije Petar Palić uputio je poruku redovnicama i redovnicima koji djeluju u hercegovačkim biskupijama.

Polaganje prvih privremenih redovničkih zavjeta novakinja Školskih sestara franjevki

Na blagdan Prikazanja Gospodinova u Hramu, 2. veljače u Samostanu sv. Franje u Bijelome Polju, nakon što su završile godinu novicijata, obukle su redovničko odijelo i položile prve privremene redovničke zavjete novakinje Školskih sestara franjevki Krista Kralja: s. Marija Rotim (župa sv. Mateja - Mostar) i s. Marija Šimić (župa sv. Kate - Grude).

Poruka biskupa Petra Palića za Dan posvećenog života

Prigodom Dana posvećenog života, 2. veljače, mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić, uputio je redovnicama i redovnicima svoje biskupije poruku koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 12