Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-skvorcevic

Božićno čestitanje svećenika požeškom biskupu

U Dvorani Bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi održano je 23. prosinca tradicionalno božićno čestitanje dijecezanskih i redovničkih svećenika i đakona iz požeškog kraja biskupu Antunu Škvorčeviću.

Biskup Škvorčević posjetio zatvor u Požegi

Već tradicionalno požeški biskup Antun Škvorčević u svojim predbožićnim pastoralnim aktivnostima posjećuje i požeški Zatvor, te je u srijedu 14. prosinca predvodio euharistijsko slavlje za djelatnike i osobe koje se nalaze u Kaznionici.

Biskup Škvorčević primio Milosrdnu braću

U Biskupskom domu u Požegi biskup Antun Škvorčević primio je 12. studenoga generalnog savjetnika fra Josea Augusta Gaspara Louroa, vizitatora Lombardo-venetske provincije Milosrdne braće kojoj pripada i zajednica na Strmcu nedaleko Nove Gradiške i tamošnja Bolnica sv. Rafel.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete roditelja Ciprić u Davoru

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 11. rujna Župu Marije Kraljice i Sv. Jurja Mučenika u Davoru i u župnoj crkvi predvodio središnje euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Luciju, peto dijete roditelja Davorina i Katarine Ciprić.

Brojni vjernici u Pleternici proslavili blagdan Gospe od Suza

Na blagdan Gospe od Suza, 31. kolovoza 2022. godine okupilo se u njezinu svetištu u Pleternici mnoštvo od oko dvadeset tisuća hodočasnika. Večernje euharistijsko slavlje predvodio je požeški biskup Antun Škvorčević u zajedništvu s četrdesetak svećenika.

Posjet učenika sedmih i osmih razreda Kolegiju Požeške biskupije

U okviru programa pastorala duhovnih zvanja u subotu 2. travnja Kolegij Požeške biskupije posjetili su učenici sedmih i osmih razreda iz Lipika (Župa sv. Franje Asiškog), Lukača (Župa sv. Luke Evanđelista), Nove Gradiške (Župa Bezgrješnog začeća BDM i Župa Kraljice Svete Krunice), Virovitice (Župa sv. Leopolda Mandića), Daruvara (Župa Presvetog Trojstva) i Požege (Župa sv. Terezije Avilske, Župa sv. Leopolda Mandića i Župa sv. Ivana Krstitelja).

1 2 3 7