Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: blagdan-prikazanja-gospodinova

Proslavljen Dan posvećenog života u Varaždinskoj biskupiji

Proslava Dana posvećenog života i blagdana Prikazanja Gospodinova održana je u petak, 2. veljače 2024. u Biskupskom ordinarijatu i katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Imotski: Proslavljen Dan posvećenog života

Franjevci imotskoga samostanskog okružja, postulanti i časne sestre koje žive u Imotskom na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu svečano su proslavili Dan posvećenog života euharistijskim slavljem u četvrtak 2. veljače u crkvi sv. Frane u Imotskom.

Blagdan Prikazanja Gospodinova u crkvi sv. Šime u Zadru

Blagdan Prikazanja Gospodinova i Dan posvećenog života svečano je proslavljen u crkvi sv. Šime u Zadru u četvrtak 2. veljače misnim slavljem koje je predvodio generalni vikar Zadarske nadbiskupije i upravitelj svetišta sv. Šimuna u Zadru mons. Josip Lenkić.  

Dan posvećenog života proslavljen u Rijeci

Proslava Svijećnice i Dana posvećenog života u četvrtak 2. veljače u Rijeci započela je svečanom Večernjom u dominikanskoj crkvi sv. Jeronima i blagoslovom svijeća, nakon čega se procesija uputila u katedralu sv. Vida, gdje je misu predvodio riječki nadbiskup Mate Uzinić.

1 2