Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: blagdan-sv-stjepana-prvomucenika

Metković: Proslavljen zlatni jubilej braka supružnika Primorac

Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika u ponedjeljak 26. prosinca u Župi sv. Nikole biskupa u Metkoviću na misnom slavlju, koje je predslavio župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, Vice i Dragica Primorac, rođ. Jurković, proslavili su zlatni jubilej - 50. obljetnicu braka.

Blagdan sv. Stjepana u riječkoj katedrali

Blagdan sv. Stjepana prvomučenika proslavljen je 26. prosinca u katedrali sv. Vida u Rijeci. Misu je predvodio rektor riječke prvostolnice i generalni vikar Riječke nadbiskupije Mario Tomljanović.

Blagdan sv. Stjepana u retfalačkoj župi sa STD "Pajo Kolarić"

Blagdan sv. Stjepana Prvomučenika svečano je proslavljen u retfalačkoj Župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku trima euharistijskim slavljima, a na središnjoj misi svirao je i pjevao orkestar i zbor Slavonskog tamburaškoga društva „Pajo Kolarić“ uz ravnanje maestra prof. Dragutina Stivaničevića.

Tradicionalni božićni koncert zbora „Sv. Cecilija“

Mješoviti pjevački zbor „Sv. Cecilija“ Župe sv. Euzebija i Poliona iz Vinkovaca održao je na blagdan sv. Stjepana Prvomučenika, u istoimenoj crkvi u ponedjeljak 26. prosinca, tradicionalni božićni koncert.

Proslava sv. Stjepana prvomučenika na Sustipanu u Splitu

Veliki broj župljana Meja kao i brojni hodočasnici okupili su se na blagdan sv. Stjepana prvomučenika, 26. prosinca, u crkvici na starom splitskom groblju Sustipan, kako bi proslavili nebeski rođendan svoga zaštitnika.

1 2