Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: branimir-stanic

Izišao novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila, pripremljen za nedjelju 6. studenoga, izišao je iz tiska s naslovnim tekstom i fotografijom s ovogodišnjega bdjenja „Holywin“, izvijestili su iz Glasa Koncila.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografijom sa slavlja srebrnoga jubileja Požeške biskupije na kojem je voćinska crkva proglašena manjom bazilikom otvara se novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 28. kolovoza.

Novi broj Glasa Koncila

Prizorom s dosad najvećega događaja posvećena Franji Kuhariću, simpozija u povodu 20. obljetnice njegove smrti, otvara se novi broj Glasa Koncila za nedjelju 10. srpnja.

Novi broj Glasa Koncila

Nakon 32. godine zadarski su vjernički puk i katedrala Sv. Stošije doživjeli biskupsko ređenje nadbiskupa koadjutora, ističe se u novom broju Glasa Koncila s nadnevkom od nedjelje 3. srpnja.

Danom sv. Marka Križevčanina završeni 14. Dani hrvatskih svetaca i blaženika 2022.

Misom koju je predslavio rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta vlč. prof. dr. Željko Tanjić te predstavljanjem znanstvene knjige „Sveti Marko Križevčanin. Život i djelo“ 25 autora koju je uredila doc. dr. Tanja Baran, u nedjelju 29. svibnja 2022. proslavljen je dan trećeg hrvatskog sveca Marka Križevčanina čime su završeni 14. Dani hrvatskih svetaca i blaženika u Križevcima.

1 2 3