Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: branimir-stanic

Novi broj Glasa Koncila

„Obećavam biti pastir, otac, brat i prijatelj“ - stoji kao središnji naslov na naslovnici novoga broja Glasa Koncila, pripremljenoga za nedjelju 26. ožujka. Riječi su to mons. Ivana Štironje, novoga porečkoga i pulskoga biskupa koji je u službu uveden u subotu 18. ožujka.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 19. ožujka. Novi broj na 40 stranica uz ekskluzivan intervju s velikim nadbiskupom Svjatoslavom Ševčukom donosi i ostale aktualne teme iz života Crkve.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografijom i naslovnim tekstom s 10. pastoralno-katehetskoga kolokvija za svećenike otvara se novi broj Glasa Koncila pripremljen za prvu ožujsku nedjelju, 5. ožujka.

Izišao novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 19. veljače. U središtu novoga broja su, među ostalim, proslave Stepinčeva u Hrvatskoj i inozemstvu te imenovanje nadbiskupa koadjutora Zagrebačke nadbiskupije, izvijestio je Glas Koncila.

Iz tiska izišao novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 29. siječnja otvara se naslovnicom na kojoj je središnja tema 63. teološko-pastoralni tjedan koji je održan u Zagrebu s temom Crkve u službi otpornosti pojedinaca i zajednice.

Na HKS-u održano predstavljanje zbornika o demokršćanstvu

Predstavljanje zbornika „Demokršćanstvo: izvori, postignuća i perspektive“, objavljenog u izdanju Glasa Koncila i Hrvatskog katoličkog sveučilišta, održano je u petak 20. siječnja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Iz tiska izišao novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izišao novi broj Glasa Koncila, pripremljen za ovogodišnju proslavu svetkovine Rođenja Gospodinova – Božić. Dvobroj novoga katoličkoga tjednika, uz poruke hrvatskih (nad)biskupa koje su uputili za Božić, donosi mnoge tematske priloge.

1 2 3 4